Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am observat ca este o mare problema cu raspunsurile la intrebarile de inregistrare de pe WebFlake.sx. Se pare ca acestea sunt atat de bine facute incat nu numai ca botii nu pot trece de ele, ci nici macar (unii) utilizatorii obisnuiti (romani) nu pot trece de ele. La inceput am crezut ca e o gluma sau ca e mai simplu sa zici "descarca-mi si mie" decat sa te inregistrezi tu si sa iti descarci singur. Totusi, vad ca se inmultesc cazurile in care utilizatorii spun ca nu pot trece de intrebarea de inregistrare (probabil pentru ca nu prea inteleg limba engleza), asa ca, iata intrebarile si raspunsurile actuale depe WebFlake.sx:

1. Imagine Santa Claus is 200 years old. What was his age 40 years ago?

160

2.Name one of the forum softwares we provide here

Incercati unul dintre: IPB, IP.Board, vbulletin, xenforo, mybb.

3. Math time! 200 - 60 = __ + 20 = ?

160

• Upvote 2

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

nu te supara , dar la ultima este 120 nu?

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

tot nu inteleg logica , 200-60=140 care e egal cu 60+20?? eu nu am cont acolo si nici nu am incercat :)

Mi-e teama de ziua in care tehnologia va fi mai importanta ca relatiile interumane.In lume va exista o generatie de idioti !! - Albert Einstein

www.gamelife.ro

Posted

2.Name one of the forum softwares we provide here

Aici este IPB, cel putin asa mi-a mers la inregistrare.

Ar trebui sa functioneze cu toate cele scrise de mine.

nu te supara , dar la ultima este 120 nu?

Nu, este 160.

tot nu inteleg logica , 200-60=140 care e egal cu 60+20?? eu nu am cont acolo si nici nu am incercat :)

200-60=140+20=160

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 5 months later...
Posted

S-au mai schimbat intrebarile oarecum :-?:D .. mai nou acum o noua intrebare suna cam asa:

"Scrieti mai jos ( in caseta ) numele unuia dintre Administratorii WebFlake.sx!"

+ multe altele.. mai bine asa :D special pentru booti :)

Posted

S-au mai schimbat intrebarile oarecum :-?:D .. mai nou acum o noua intrebare suna cam asa:

"Scrieti mai jos ( in caseta ) numele unuia dintre Administratorii WebFlake.sx!"

+ multe altele.. mai bine asa :D special pentru booti :)

Davlin sau Phun :)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.