Jump to content

Nokia Ascent Ferrari, Telefonul De 18.000 De Euro


PAUL-XX

Recommended Posts

nokia_ferrari_3.JPG

Nokia a pus in vanzare o serie limitata a unui telefon de lux, proiectat in colaborare cu Ferrari, care va fi comercializat prin magazinele proprii din Londra, Paris, Hong Kong si Singapore la pretul de 18.000 de euro.

Vertu, divizia de produse de lux a grupului finlandez, a realizat telefonul Ascent Ferrari 60 pentru a celebra a 60-cea aniversare a producatorului de automobile Ferrari. "Am colaborat indeaproape pentru a crea seria limitata a acestor telefoane", a declarat purtatorul de cuvant al Vertu, Elizabeth Maragh.

nokia_ferrari_4.JPG

Piata produselor de lux se dezvolta pe fondul cresterii economice rapide din state emergente precum China, India si Rusia, dar si al dezvoltarii statelor din Orientul Mijlociu, ca urmare a veniturilor ridicate obtinute din vanzarile de petrol. Nokia si alti producatori de telefoane mobile colaboreaza tot mai mult cu designerii.

nokia_ferrari.JPG

Astfel, Samsung Electronics a incheiat un acord cu designerul Giorgio Armani pentru proiectarea unui televizor si a unui telefon mobil. Compania Dolce & Gabbana s-a asociat in schimb cu Motorola pentru o versiune aurie a telefonului mobil RAZR, in timp ce Prada a proiectat un telefon cu grupul sud-coreean LG Electronics.

Sursa:HIT.ro

Link to comment
Share on other sites

din cate vad eu din pozele alea nu are nici camera :)) parerea mea e ca telefonul e asa de scump nu datorita performantelor ci ca e facut in colaborare cu Ferrari renumita firma producatoare de masini cu acelasi nume.cel mai bine imi iau o masina si un Nokia N95 care bat la pariua ca e mai bun decat acest tel. cum a zis si Hell_Spawn telefonul asta e pt :faranumar:

AssassinsCreedSig2.png
Link to comment
Share on other sites

din cate vad eu din pozele alea nu are nici camera :)) parerea mea e ca telefonul e asa de scump nu datorita performantelor ci ca e facut  in colaborare cu Ferrari renumita firma producatoare de masini cu acelasi nume.cel mai bine imi iau o masina si un Nokia N95 care bat la pariua ca e mai bun decat acest tel. cum a zis si Hell_Spawn telefonul asta e pt :faranumar:

bineinteles ca telefonul este pentru cei ce nu prea au ce face cu banii, in legatura cu pretul bineinteles ca are o cota destul de mare pentru ca este facut in colaborare cu Ferrari, dar nu cred ca nu are camera desi nu ar putea fi imposibil.

totusi cred ca, camera este ascunsa sub "panoul" incercuit mai jos:

nokiaferrari4vq9.jpg

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Da si nu prea pai daca ai face o poza sar vedea cu dungi pe el??

nu ai inteles, ma refeream ca acea placuta sa se dea la oparte sau sa se rasuceasca cumva, si apoi camera sa fie amplasata normal.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.