Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna Ziua, doresc sami contruiesc un build nou nout cu un buget de 3700 lei. tastaura,mouse,windows,monitor (1920x1080) ,hard disk nu sunt incluse in buget. .Doresc ca buildul sa fie unul de GAMING care poate sa ruleze aproape orice joc pe detalii maxime fara probleme de temperatura , situl pe care il folosesc este cel.ro. MULTUMESC!

• Moderators
Posted

N-am auzit vorbe prea bune despre cel.ro , mai ales la partea de garantie.

Marog, tu iei piesele de unde vrei (pe mediadot.ro de exemplu sunt ceva mai ieftine)

Faci overclock?

Posted

N-am auzit vorbe prea bune despre cel.ro , mai ales la partea de garantie.

Marog, tu iei piesele de unde vrei (pe mediadot.ro de exemplu sunt ceva mai ieftine)

Faci overclock?

nu folosesc overclock, si cred ca poate voi folosi mediadot, daca ei sunt mai de incredere

• Moderators
Posted

Ti-as recomanda sa iei piesele din acelas loc. Am avut experiente neplacute cu niste colegi care mi-au cerut ajutorul, si apoi si-au comandat de unde au gasit mai ieftin. Ori a venit alt produs, ori a venit busit.

Problema nu a fost ca au trimis gresit, sau stricat, ci au asteptat 2 luni pentru unele componente. Plus timpul de schimbare a componentelor pe care le-au trimis gresit.

Dupa cum spunea si courage de cel.ro, si eu am avut probleme cu garantia la ei.

Posted

Ti-as recomanda sa iei piesele din acelas loc. Am avut experiente neplacute cu niste colegi care mi-au cerut ajutorul, si apoi si-au comandat de unde au gasit mai ieftin. Ori a venit alt produs, ori a venit busit.

Problema nu a fost ca au trimis gresit, sau stricat, ci au asteptat 2 luni pentru unele componente. Plus timpul de schimbare a componentelor pe care le-au trimis gresit.

Dupa cum spunea si courage de cel.ro, si eu am avut probleme cu garantia la ei.

inteleg,pentru mine este putin noroc pentru ca locuiesc in bucuresti si stau destul de aproape de magazinul cel.ro,de asta ma gandeam sa cumpar piesele de la ei

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.