Jump to content

Recommended Posts

Posted

Daca accesati des site-urile romanesti de anunturi printre care si Mercador.ro, sigur ati observat o schimbare, daca nu, am onoarea sa va anunt eu. Asadar, Mercador.ro isi schimba numele in OLX.ro:

De ce ne-am schimbat numele in OLX.ro?

Pentru ca Mercador pe care il stiai nu exista doar in Romania, asa cum poate ai crezut, ci se gaseste si in alte peste 100 de tari. Doar ca se numeste OLX.

Schimbarea de nume face parte din procesul de rebranding al Mercador care devine astfel OLX, brand prezent in intreaga lume in peste 100 de tari. OLX provine de la online exchange.
La inceput nici Mercador nu a fost perceput ca un brand usor. Suntem convinsi insa ca utilizatorii vor reusi sa adopte noul OLX dat fiind ca site-ul si serviciile sunt aceleasi care au fost apreciate si pana acum. Vom investi in continuare in promovarea OLX la fel cum am facut in ultimii 3 ani si pentru Mercador, cu obiectivul de a oferi cea mai buna platforma de anunturi online din Romania.
Cristina Gheorghitoiu – Business Manager OLX.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 2 weeks later...

Posted

Mercador suna mai bine, banuiesc c-o fac pentru a atrage si clienti straini.In orice caz, OLX arata foarte urat si culorile pe care le-au ales sunt de tot rasul :3

• Moderators
Posted

Prostie mare cu schimbarea numelui. Se aude oleix, iar românul va intra cel mai probabil pe site-ul oleix.ro în loc de olx.ro

Vrei să-ţi iei o ţeapă?

Hai pe OLX măi tată

• Upvote 2
  • Moderators
Posted

bine bine..asta daca scrie "http://" corect. :D

H de la Horea

T de la Traian

T de la Tiberiu

P de la Paul

doua puncte

bara inclinata spre dreapta

bara inclinata spre dreapta

Bun si-acum ?

dublu ve, dublu ve, dublu ve

punct

OLX

punct

ro

ENTER!

done.

• Upvote 2
  • 1 month later...
  • Moderators
Posted

Cum sa nu aiba legatura cu rebrandingul ?

Daca vine cineva si-ti ofera o suma colosala pe site-ul tau, si apoi ti-l redenumeste si ii schimba numele care l-a facut cunoscut. Asta nu inseamna rebranding ? E alta conducere si fac ce vor.

BTW: aia care au cumparat fac parte dintr-o organizatie internationala, care cumpara tot ce prind si transforma in OLX. Cred ca in fiecare tara au cate un OLX.

Madira, dezinformezi cand ar trebui sa informezi. Din moment ce stii despre ce e vorba si nu spui. Pentru ca de-asta suntem aici pe forum adunati si pasionati de aiti si de stiri de aiti.

OLX=OnLine eXchange o companie americana de anunturi online. Adica ce face mercador si tocmai. Stati linistiti ca si tocmai o sa se schimbe. Cresti o afacere cativa ani, crezi ca faci o groaza de bani, si vine OLX si-ti da de 10 ori investitia+.

PS: cunoscatorii stie....sa caute pe google chiar daca... nu stie.. sau ceva. http://en.wikipedia.org/wiki/OLX

• 3 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.