Kennzo Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Vă rog să-mi spuneți cum fac să pun pe online 731.. Eu la forumul meu nu am licență și am modificat license key missing cu ajutorul acestui tutorial: http://webflake.sx/topic/420-how-to-remove-license-key-missing-warning-in-acp/ .. si in urma modificărilor de rigoare ce le-am aplicat.. acum la accesarea AdmincP apare următoarea expresie: Parse error: syntax error, unexpected '$boardurl' (T_VARIABLE), expecting function (T_FUNCTION) in /home/wwwrgzon/public_html/forum/admin/skin_cp/cp_skin_global.php on line 731 .. PS: Cum o pot rezolva?! .. totu este urmat fix ca in tutorial!!!
+Mixlight Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 puteai pur si simplu sa lasi liber la Licenta si iti aparea doart o banda rosie (numai tie) Cu licenta 1
Kennzo Posted April 15, 2014 Author Report Posted April 15, 2014 Nu! .. nu-mi place.. arată nașpa și plus de alta arată la toți cu acces AdminCP
+Mixlight Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Iti zic eu ca nu arata la toti arata numa la cel ca a instalat Versiunea cat ce ai modificat tu nush ce sa zic .. 1
+Al3x Posted April 15, 2014 Report Posted April 15, 2014 Frate sincer inloc sa te chinui baga tata un bekap si gata!! 1 DevilArena.Ro | Live The Game With Us Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.
Solution +Data Posted April 15, 2014 Solution Report Posted April 15, 2014 Inlocuieste admin -> skin_cp -> cp_skin_global.php cu asta: cp_skin_global.php 1
Moderators Courage Posted April 16, 2014 Moderators Report Posted April 16, 2014 baga tata un bekap ce? 1
Kennzo Posted April 16, 2014 Author Report Posted April 16, 2014 Frate sincer inloc sa te chinui baga tata un bekap si gata!! Poftim?! „bekap? ce-i aia? știam că se zice Back-up .. „ Ce Back-up tată.. unde dau și unde crapă mie îmi cere on line 731 ce legătura are back-upl aici?! .. Inlocuieste admin -> skin_cp -> cp_skin_global.php cu asta: cp_skin_global.php Claudiu mersi frumos, te-aș ruga frumos să-mi dai add pe messenger.. o să-ți trimit prin PM .. PS: Oricum am reușit să rezolv acele on line.. Courage întîi îmi cerea 731, apoi 733, apoi 130 și după 133 LOOL .. dar am reușit pînă la urmă,mai greu... dar am reușit! mi-a explicat un scripter și m-a ajutat să modific pe on lines ce le cerea! Mulțumesc tuturor oricum! Topic Closed!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now