Jump to content

Eroare Admincp

Go to solution Solved by Data,

Recommended Posts

Posted

Vă rog să-mi spuneți cum fac să pun pe online 731.. Eu la forumul meu nu am licență și am modificat license key missing cu ajutorul acestui tutorial: http://webflake.sx/topic/420-how-to-remove-license-key-missing-warning-in-acp/ .. si in urma modificărilor de rigoare ce le-am aplicat.. acum la accesarea AdmincP apare următoarea expresie: Parse error: syntax error, unexpected '$boardurl' (T_VARIABLE), expecting function (T_FUNCTION) in /home/wwwrgzon/public_html/forum/admin/skin_cp/cp_skin_global.php on line 731 ..

PS: Cum o pot rezolva?! .. totu este urmat fix ca in tutorial!!!

Posted

Frate sincer inloc sa te chinui baga tata un bekap si gata!! 

• Downvote 1

DevilArena.Ro | Live The Game With Us

Gazduire WebHost Free acum alaturi de noi.

Posted

Frate sincer inloc sa te chinui baga tata un bekap si gata!! 

Poftim?! „bekap? ce-i aia? :)) știam că se zice Back-up .. :))

Ce Back-up tată.. unde dau și unde crapă mie îmi cere on line 731 :)) ce legătura are back-upl aici?! .. :))

Inlocuieste admin -> skin_cp -> cp_skin_global.php

cu asta:   attachicon.gifcp_skin_global.php

Claudiu mersi frumos, te-aș ruga frumos să-mi dai add pe messenger.. o să-ți trimit prin PM ..

PS: Oricum am reușit să rezolv acele on line.. Courage întîi îmi cerea 731, apoi 733, apoi 130 și după 133 :)) LOOL .. dar am reușit pînă la urmă,mai greu... dar am reușit! :)mi-a explicat un scripter și m-a ajutat să modific pe on lines ce le cerea! :))

Mulțumesc tuturor oricum! :)

Topic Closed!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.