Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!

imi cer scuze sunt noua pe aici ,nu stiu unde ar trebui sa postez..Am niste probleme cu laptopul (Lenovo g770).Am avut niste curiozitati si m-am apucat sa desfac laptopul si am scos unitatea optica .Dupa care am incercat sa reinstalez windows-ul cu aceelasi CD de pana acum,insa de data aceasta in momentul in care ajunge la Expanding Windows File ramana la 0% si dupa o perioada imi da o eroare cum ca CD ar fi "corupt".Am incercat cu un alt cd cu windows 7 Ultimate (si primul Cd e tot windows 7 ultimate) si cu acesta imi da Windows failed to start .....status:0xc0000098 .LA deschiderea laptopului imi apare BOOTMGR is missing ce as putea sa fac ? (AM trei partitii iar in D si E imi sunt niste proiecte de la facultate si nu as vrea sa le pierd)Va rog salvati-ma !Multumesc!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Gasesti linkuri pe tot Google-u.

Toate functioneaza la fel de bine sau rau, in functie de masina gazda.

Nu exista softuri complexe fara buguri.

Posted

Daca te indoiesti de o distributie oficiala, o sa-ti dau eu un link cu Windows 14 branduit de Nea Gheorghe de la coada vacii.

Cu licenta te priveste. Intreaba-l pe Gaby, poate are de vanzare.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.