Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut!Am un monitor Dell, tub, la care se strica imaginea mereu.Adica se curbeaza spre interior (dinspre partile laterale spre centru, insa partile de sus raman drepte).

Iata o imagine 

bitpbq.jpg

Inainte ii mai trageam vreo 50 de pumkni si isi revenea.Acum il trantesc si de perete si tot nu merge.Cateodata il mai prind intr-o pozitie in care merge.

Ce as putea sa fac?

Multumesc anticipat!

Posted

faza cu pumnii si peretele doar la alea rusesti mere, restu sunt prea gentile pentru asa ceva:))

Ai incercat sa umblii din butoanele de pe monitor? Poate daca te joci cu imaginea (modifici forma ei) ai storci ceva viata din el...

Oricum, parerea mea, altceva nu prea ai ce sai faci decat sal duci la reparat sau sa il schimbi (daca ai un TV mai nou, sar putea sa aibe mufa de intrare pentru PC ( VGA sau HDMI) )

love is a verb
Love is a doing word

• Moderators
Posted

Monitorul tau e decalibrat, tocmai din cauza pumnilor si palmelor pe care i le-ai trantit. Incearca sa-l mangai pe la butoane in meniu si vezi ca ai optiunea de a modifica imaginea pe care ti-o reda.

Posted

Monitorul tau e decalibrat, tocmai din cauza pumnilor si palmelor pe care i le-ai trantit. Incearca sa-l mangai pe la butoane in meniu si vezi ca ai optiunea de a modifica imaginea pe care ti-o reda.

Pai, a inceput dintr-o-data sa imi faca asa.Pana sa se strice nu cred ca a primit vreun pumn (cel putin, de la mine, nu). Am rascolit tot meniul si nu am gasit vreo setare!

• Moderators
Posted

Imposibil. Imaginea e trunchiata. Sigur ai la Horizontal sau Vertical size of the screen. Nu stiu cum apare in meniu la monitorul tau dar cu siguranta ai optiunile acolo.

Posted

Nu e de la setari. As zice ca sunt sanse >90% sa fie un contact imperfect pe PCB. De la diferentele de temperatura si/sau socuri mecanice, in timp, apar fisuri sau dezlipiri complete la interfata de cositor terminal - PCB. Poate chiar fracturi discrete PCB.

Baga nasu-n el.

Posted

Daca nu merge din setarile monitorului/de la windwos atunci du-l la service.Sau cu banii pe care ti-i cer aia ai putea sa-ti cumperi un monitor LCD 15", am vazut la second cu 30-50 lei.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.