+lolek Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 Tot imi zice provider-ul sa fac teste de net ce zicetzi este buna acceasta viteza ? sau este prea mica ) I have been on this forum since 2007 Driving BMW 318i and Dacia 1310 Sport
gaby Posted October 9, 2007 Report Posted October 9, 2007 este destul de buna. Jump Network Services ?? nu am auzit de ei , dar atata timp cat ofera servicii bune nu conteaza numele. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Al3xXys Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 speed test e o prostie mi-am dat seama de curand. incercati sa dati de mai multe ori sa vedeti ca viteza de upload si download creste . Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
Tavicu Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 speed test e o prostie mi-am dat seama de curand. incercati sa dati de mai multe ori sa vedeti ca viteza de upload si download creste . ← Depinde! In cazul in care esti intr-o retea de cartier poat sa si scada! Depinde de cati utilizatori sunt conectati si ce fac in timpul in care tu faci testul! Eu zic ca este foarte bun!
gaby Posted October 13, 2007 Report Posted October 13, 2007 am facut si eu un test din curiozitate si vad ca, download-ul merge binisor, dar upload-ul destul de slabut... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
gaby Posted October 14, 2007 Report Posted October 14, 2007 este o porcarie ← nu chiar, oricum fiecare cu parerile lui... serviciul oferit nu pot spune ca ofera 100% informatii corecte, dar adevarul e undeva pe acolo... Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Synapse Posted November 16, 2008 Report Posted November 16, 2008 nu am incredere in download...poate are scapari
gaby Posted October 9, 2009 Report Posted October 9, 2009 Pute? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now