Jump to content

Eroare Google Webmasters: We Weren't Able To Verify Your Site

Recommended Posts

Posted

Salut!

Incerc de ceva timp sa imi inscriu forumul in Google Webmaster Tools, dar nu reusesc, nu stiu de ce.

Priviti, primesc eroarea: We weren't able to verify your site.

0ZDb519.pngStie cineva de ce?

Am incercat cam toate variantele, de acolo

Posted

Trebuie sa dovedesti ca esti proprietarul site-ului, si ai mai multe posibilitati.

Prima este prin descarcarea acelui fisier .html si urcarea lui in root (acolo unde este fisierul index.php/index.html al site-ului).

Ideea e ca mie site-ul tau nu mi se incarca. Deci, daca ai facut asa cum scrie mai sus, asta poate fi problema (gazduirea slaba).

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Trebuie sa dovedesti ca esti proprietarul site-ului, si ai mai multe posibilitati.

Prima este prin descarcarea acelui fisier .html si urcarea lui in root (acolo unde este fisierul index.php/index.html al site-ului).

Ideea e ca mie site-ul tau nu mi se incarca. Deci, daca ai facut asa cum scrie mai sus, asta poate fi problema (gazduirea slaba).

Gazduirea este cam slabuta, dar in acest moment am cerut sa mise refaca ns-urile si prea le merge la toti.

+ Am incercat cam toate variantele sa pun codul html si fisierl .html , dar nu am mers.

Posted

Mie tot nu imi merge site-ul. Sigur asta este problema.

In acest moment, cei de la host , au spus ca imi vor schimba forumu-ul pe un alt server dedicat in care va fi singurul domeniu pe acel server.

Poate tura aceasta nu voi mai avea problemele cu domeniu.

Posted

Scuze 2x , am rezolvat! :)

Dupa ce s-a terminat propagare , am incercat sa mil inregistrez pe Google Webmaster si a mers .

O mica intrebare in cat timp se va indexa in google?

Posted

Acele link-uri (sitelinks) le determina Google in functie de mai multe criterii, printre care autoritatea la rezultate dupa cuvintele cheie, vechimea domeniului si structura site-ului.

Am pus la sitelinks cat cere acolo, 100 de link-uri.. acuma voi astepta :P

Posted

Doamne, nu. Stii ce inseamna "demote"? A retrograda/a elimina. Acea optiune se foloseste in cazul in care Google a ales pentru tine ca sitelinks niste pagini pe care tu nu le doresti acolo.

Eu nici nu am citit ce scrie, dar asa am inteles de la tine, dar nu inteleg cu vechime, pentru ca o comunitate nici nu avea 2 luni si se vedea la fel ca la tine.

Posted

Din valoarea continutului, vechimea site-ului in bransa si link-urile de calitate pe care acesta le are (de pe pagini cu autoritate mare).

Deci cam peste 2 ani de zile, zic eu.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.