Jump to content

Eroare Bsod La Reinstalare Windows (Driver_Irql_Not_Less_Or_Equal)


Cosmin Dumitraşcu

Recommended Posts

Primesc aceasta eroare de fiecare data cand incerc sa imi reinstalez windowsul. Mentionez ca am avut windows 8 si a functionat bine pana cand PC meu s-a supraincalzit si s-a restartat de vreo 2 ori in timp ce boota .

Am incercat orice , de la reformatarea hard diskului , pana la testarea memoriei RAM si nu par sa existe probleme de orice fel. Am inteles de pe alte forumuri ca ar putea fi vorba de un driver corupt ,dar nu stiu cum as putea repara asta din moment ce nu pot boota decat mini sistemul de operare furnizat de suita Hiren's Boot CD . Va rog frumos , daca exista cineva care a mai intalnit eroarea asta sa-mi spuna cum as outea sa scap de ea .Multumesc anticipat!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 • Recently Browsing   0 members

  No registered users viewing this page.

 • Similar Content

  • By +robotboy
   Este vorba despre KB5001330 si KB5001337, ce au inceput sa fie disponibile spre descarcare si instalare din data de 13 aprilie 2021. Acestea in anumite situatii provoaca probleme in jocuri (FPS drop/crashes) si chiar BSOD-uri. Mi s-a intamplat in ultimele zile ca singurul joc pe care-l mai deschid din cand in cand sa mearga prost si nu prea intelegeam de ce, am crezut ca din cauza actualizarilor acestuia asa ca m-am pus pe cercetat putin si am aflat ca nu, problemele provin de la actualizarile de Windows anterior mentionate.
   Asadar, daca in aceasta perioada primiti erori din partea driver-ului placii video, BSOD-uri sau jocurile se misca dubios este de la Windows, iar ca solutie fie dezinstalati manual actualizarile fie asteptati o noua actualizare care ar trebui sa remedieze problemele.
×
×
 • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.