+#Republic Posted June 21, 2014 Report Posted June 21, 2014 Salut, Am vazuzt pe Ecila si pe WLG member title-ul colorat , cum as putea face si eu asa ? :>
Solution Popular Post Kennzo Posted June 21, 2014 Solution Popular Post Report Posted June 21, 2014 1.Go: AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>' where member_id='3097'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='3097'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum )Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! Ps: Mentionez Member Title nu merge pe 3.3.4 :-" .. 6
Andrei Sorin Posted July 12, 2014 Report Posted July 12, 2014 mie imi da asa Table 'low12_ipbord.members' doesn't exist
Moderators Courage Posted July 12, 2014 Moderators Report Posted July 12, 2014 mie imi da asa Table 'low12_ipbord.members' doesn't exist Ai pus prefix la baza de date ?
FerNaNd0. Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 nu , nici macar nu stiu ce e ala http://lowstrike.net
FerNaNd0. Posted July 16, 2014 Report Posted July 16, 2014 Nu am conturi , Eram Logat Cu Facebook .. si am zis sa fac si eu cont P.S : ma poti ajuta ? 2 http://lowstrike.net
THuND3R Posted July 17, 2014 Report Posted July 17, 2014 Mie imi da eroarea asta : "Table 'csro1_forum.members' doesn't exist"
JoinT Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Nu ai facut bine ceva ... mie mi-a mers 100%
+Asa si asa Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Nu ai facut bine ceva ... mie mia mers 100 % Nu inteleg de ce te bagi cand el a postat in iulie...
Sebastian C. Posted October 25, 2014 Report Posted October 25, 2014 Nu inteleg de ce te bagi cand el a postat in iulie Scris 17 July 2014 - 05:13 PM Mie imi da eroarea asta : "Table 'csro1_forum.members' doesn't exist" Este de la baza de date , si eu primesc eroarea asta pe unele site-uri.
Moderators Courage Posted October 25, 2014 Moderators Report Posted October 25, 2014 Daca aveti prefix la tabele, e normal. Adaugati prefixul in fata lui members din cod. 1
+leonardo23 Posted May 2, 2016 Report Posted May 2, 2016 On 25.10.2014 at 1:31 PM, Courage said: Daca aveti prefix la tabele, e normal. Adaugati prefixul in fata lui members din cod. My boss thanks
#Anonim Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 Te duci in : AdminCP - Support - SQL Management - SQL ToolBox Te duci jos de tot si scri : update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru'; 1. Unde am pus "Cod Culoare" pui cod-ul la culoarea care o vrei la member title 2. Unde am pus "Nume Rank" pui numele la grad sau daca vrei sa fie cu altceva member title-ul tau pui ce vrei 3. Unde am pus "Id Membru" dai click pe profilul tau si sus in link ai un id acel id il introduci acolo 5 Dacă te-am ajutat oferă-mi +1 ()
+Şucăr Posted May 4, 2016 Report Posted May 4, 2016 24 minutes ago, #Anonim said: Te duci in : AdminCP - Support - SQL Management - SQL ToolBox Te duci jos de tot si scri : update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru'; 1. Unde am pus "Cod Culoare" pui cod-ul la culoarea care o vrei la member title 2. Unde am pus "Nume Rank" pui numele la grad sau daca vrei sa fie cu altceva member title-ul tau pui ce vrei 3. Unde am pus "Id Membru" dai click pe profilul tau si sus in link ai un id acel id il introduci acolo O faci pe grozavul? Devii penibil. 3
Ștefan A. Posted May 5, 2016 Report Posted May 5, 2016 On 02.05.2016 at 11:00 PM, leonardo23 said: My boss thanks Era din 2014 răspunsul Implementează LGSL în descrierea categoriilor
+Kenzzo Posted May 13, 2016 Report Posted May 13, 2016 Scuze că mă bag ca musca-n ciorbă, dar un moderator să dea Topic Closed ! Se știe răspunsul de ani buni la aceasta "problemă!" ... A oferit Kennzo la momentul oportun răspunsul, nu mai e nevoie de un UP la un topic creeat tocmai în 2014. Mulțumesc și scuzați-mă!
FPK* Posted June 14, 2016 Report Posted June 14, 2016 Query executed successfully. Merge brici. Chiar si in 2016 *:))
kryst1an Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 Nu merge, topic vechi, dati T/C update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru'; update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru';
+Şucăr Posted September 1, 2016 Report Posted September 1, 2016 3 hours ago, kryst1an said: Nu merge, topic vechi, dati T/C update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru'; update members set title='<b><span style="color:Cod Culoare">Nume Rank</span></b>' where member_id='Id Membru'; Cum să nu meargă? Merge foarte bine. Pe unele versiuni de IPB nu merge.
EduarD # Posted January 8, 2017 Report Posted January 8, 2017 Mie imi da eroare dc? Zice cv de SQL MariaDB
adrian-ionut Posted May 19, 2017 Report Posted May 19, 2017 On 21.06.2014 at 8:06 PM, Kennzo said: update members set title='<b><span style="color:#FF030D">Administrator</span></b>' where member_id='3097'; chiar aveam nevoie
Aikenhead Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 1.Dute AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:yellow">Fondator</span></b>' where member_id='34'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='34'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum )Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! 1
Skr!LL3x Posted May 30, 2017 Report Posted May 30, 2017 6 hours ago, Aikenhead said: 1.Dute AdminCP > Support > SQL Management > SQL ToolBox - jos de tot e un tabel , adaugi codul: update members set title='<b><span style="color:yellow">Fondator</span></b>' where member_id='34'; Modifici culoarea dupa bunul plac, iar la: member_id='34'; Intri in profiulul celui care vrei sa pui member title si vezi ce ID de membru are ( al catelea membru este inregistrat pe forum )Apesi Run Query dupa ce adaugi codu` Done! si daca nu merge din ACP de unde il pui ? Te duci prin FTP / Cpanel si rezolvi problema . Nu era nevoie sa mai postezi , cand sus este fix ceea ce spui tu , nu esti prea destept pentru asa ceva. wWw.CsRedStars.Com o comunitate veche de acum 3 ani ! Va asteptam cu nerabdare !
Recommended Posts