Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara. Am vazut de curand ca la comunitatea mea exista un defect. Daca un fondator isi pune o imagina cu dimensiunile 150x250 (normale) ii arat toata imaginea corect si mare : adica asa :

McbHHOr.png

Iar daca un membru de la orice alt grad , moderator , moderator global , designer , etc. iti pune o poza arata asa:

fT50Obg.png

Cum pot face sa arate la fel la toate lumea.  Ambele avatare sunt facute de mine si puse pe acelasi site si au aceleasi dimensiuni!

Posted

AdminCP->Tab-ul Members->Members Group->Manage Member Group->Alege grad->Global->Uploading

Personal Photo Limits
Max upload file size and dimensions

ClG1Cx4.png

Asa procedezi pentru toate gardele,si acolo setezi dimensiunile dorite.

Posted

Daca vrei sa imaginea de la avatar sa apara la toti la fel ( la dimensiune ) te duci in AdminCP - System - System Settings - tab-ul Members - User Profiles - si mai jos ai ceva de genu:

Show users full photo in topic view; maximum width: 170x300 am eu de exemplu .. si afiseaza la absolut toti! Avatarul din topic, la dimensiunea corecta!

Posted

Le are setate , in caz ca nu vezi a specificat:

Daca un fondator isi pune o imagina cu dimensiunile 150x250 (normale)

Observ ca a zis ca doreste la toate gradele de pe forum :-? degeaba are gradul lui daca nu au acces toate gradele la avatarul de dimensiunea x ;) mai invata si tu ;) nu zic cu rautate

Posted

Observ ca a zis ca doreste la toate gradele de pe forum :-? degeaba are gradul lui daca nu au acces toate gradele la avatarul de dimensiunea x ;) mai invata si tu ;) nu zic cu rautate

Deah...

• Moderators
Posted

Problema era de la setări la grupuri. Dacă era de unde spui tu nu se afişa acea dimensiune nici la administratori.

Închis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.