Andrei Manolache Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Buna! Am instalat IP Content si am setat index-ul ca homepage. Vreau sa apara doar cateva articole pe homepage. Sa apara doar ultimele 3 sau 4 articole, nu toate. Ma poate cineva ajuta? Multumesc!
Andrei Manolache Posted July 15, 2014 Author Report Posted July 15, 2014 Salut! Am adaugat un print cu articolele default (site-ul e in constructie). Sunt mai multe, iar asta face ca pagina sa se incarce greu. Nu vreau sa apara toate articolele. Doar 3 sau 4. Asta este pagina index de la IP Content. Ea serveste drept homepage-ul site-ului. Forumul este in folderul /forums PS: imaginea este micsorata. http://s27.postimg.org/a2qd6hjsh/Articles_Homepage_Invision_Power_Board.png
Moderators Courage Posted July 15, 2014 Moderators Report Posted July 15, 2014 Din câte îmi aduc aminte, când scrii un articol nou, mai întâi scrii o parte care să apară pe index, apoi în altă căsuţă scrii restul articolului. 2
Andrei Manolache Posted July 15, 2014 Author Report Posted July 15, 2014 Da, dar ma refer la faptul ca vreau sa apara mai putine articole. Nu toate
Moderators Courage Posted July 15, 2014 Moderators Report Posted July 15, 2014 Trebuie să fie pe undeva prin setări 1
Andrei Manolache Posted July 15, 2014 Author Report Posted July 15, 2014 Am rezolvat. Multumesc oricum pentru ca ati incercat sa ma ajutati.
gaby Posted July 15, 2014 Report Posted July 15, 2014 Cum ai rezolvat? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Solution Andrei Manolache Posted July 16, 2014 Author Solution Report Posted July 16, 2014 Trebuia setat din Frontpage Manager.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now