Jump to content

Areahost.ro - Hosting Web La Preturi Accesibile

Recommended Posts

Areahost ofera spre inchiriere spatiu web intre 1 si 5 GB cu preturi intre 3 si 10 euro. Panoul de control folosit este DirectAdmin, unele functii sunt "nelimitatea". Mai multe detalii despre pachete gasiti pe site www.areahost.ro .

"Caracteristici care sunt etichetate “NELIMITAT” nu sunt menite să încalce legea de fizica, ci mai degrabă pentru a asigura utilizatorii că nu există nici o limită de greu pe cât de multe baze de date, adrese de email, domenii, etc, pe care le pot crea. Deşi este adevărat că, în cazul în care utilizatorii si-au creat şi populat mii de baze de date prin care în cele din urmă am ramane fara spaţiu, insa acesta este un scenariu puţin probabil. Mai degrabă decât a limita clientii nostri la o valoare predefinită de resurse facilitate, am creat pachetele lor, cu un “nelimitat”, pavilion, astfel încât acestia să poată utiliza resursele lor în orice fel preferat de ei."

Google translate? Citatul nu suna deloc bine.

Asta cu nelimitatul, e buna pentru cei mai putini experimentati, si cu site-uri mici. Daca aduc un site cu 10.000 de vizitatori unici pe zi la areahost mi se va suspenda contul mai mult ca sigur, desi, conform pachetelor nu depasesc cu nimic "valorile" impuse.

De asemenea, nu exista date serioase de contact pe site, ceea ce nu poate inspira prea multa incredere.

P.S: Nu arunc cu noroi in areahost.ro, nu am folosit serviciile lor, insa incerc sa critic constructiv, asta daca se incearca un proiect de succes.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif