Jump to content

Problemele Vista 64

gaby

Recommended Posts

vistalogowa5.jpg

Sistemul de operare Microsoft Vista pe 64 de biti nu va fi lansat anul acesta.

Driverele pentru sistemele de operare pe 64 de biti sunt in continuare o problema iar producatorii hardware nu fac suficiente eforturi in acest sens.

Vista pe 32 de biti poate adresa doar 2.75GB sau 3.25GB dintr-o memorie RAM de 4GB montata pe o placa de baza. Acest fapt dezavantajeaza producatorii de memorii care au lansat deja kituri 2 x 2GB.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Eu nu inteleg rostul la windows vista ..cere 2 gb sau 4 gb ram pentru ce??...sa ai vista pe comp??....mna nush cui ii convine!!!Nici nu stiu ce avantaje are fata de xp!!

Incearca-l si ai sa vezi ce are in plus fata de xp :D , este foarte mult schimbat. XP-ul se aseamana cu 2000, 98, me. Vista schimba traditia...

Vista nu cere 2 sau 4 giga de rami, merge si pe 512, dar in functie de aplicatie ai si nevoie de resurse mai multe... Vista este sistem de operare de viitor. Asa ca nu o sa ai parere buna despre el cand vrei sa-l incerci pe un amarat de PC... :crazy:

Sincer...nu l`am incercat pe "amaratul meu de PC"...am incercat un patch care imi schimba nite setari si interfata de la vista!!!Pare mijto....dar acum nu cred ca o sa`mi cumpar PC numa ca sa pun vista pe el!!Eu sunt multumit de PC-ul meu!!Dar mai incolo....o sa il schimb pentru ca apar multe si bune!!

• 4 months later...
  • 2 months later...

Acusica apare Crysis si cine are placa video capabila DirectX 10 sigur o sa o puna la muncit , asta numai pe Vista.

De fapt pentru Crysis o sa fie nevoie de DirectX 10.1 :D . Si sincer, nu stiu ce au calculatoarele voastre. Am pus Vista Ultimate x64 pe un calculator vechi de 3 ani si merge foarte bine (adica nu mai prost ca la XP). Nu am avut nicio problema cu driverele sau programe importante :stars: .