gaby Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Sistemul de operare Microsoft Vista pe 64 de biti nu va fi lansat anul acesta. Driverele pentru sistemele de operare pe 64 de biti sunt in continuare o problema iar producatorii hardware nu fac suficiente eforturi in acest sens. Vista pe 32 de biti poate adresa doar 2.75GB sau 3.25GB dintr-o memorie RAM de 4GB montata pe o placa de baza. Acest fapt dezavantajeaza producatorii de memorii care au lansat deja kituri 2 x 2GB. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 16, 2007 Report Share Posted January 16, 2007 Eu nu inteleg rostul la windows vista ..cere 2 gb sau 4 gb ram pentru ce??...sa ai vista pe comp??....mna nush cui ii convine!!!Nici nu stiu ce avantaje are fata de xp!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted January 18, 2007 Report Share Posted January 18, 2007 Eu nu inteleg rostul la windows vista ..cere 2 gb sau 4 gb ram pentru ce??...sa ai vista pe comp??....mna nush cui ii convine!!!Nici nu stiu ce avantaje are fata de xp!! ← Incearca-l si ai sa vezi ce are in plus fata de xp , este foarte mult schimbat. XP-ul se aseamana cu 2000, 98, me. Vista schimba traditia... Vista nu cere 2 sau 4 giga de rami, merge si pe 512, dar in functie de aplicatie ai si nevoie de resurse mai multe... Vista este sistem de operare de viitor. Asa ca nu o sa ai parere buna despre el cand vrei sa-l incerci pe un amarat de PC... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Sincer...nu l`am incercat pe "amaratul meu de PC"...am incercat un patch care imi schimba nite setari si interfata de la vista!!!Pare mijto....dar acum nu cred ca o sa`mi cumpar PC numa ca sa pun vista pe el!!Eu sunt multumit de PC-ul meu!!Dar mai incolo....o sa il schimb pentru ca apar multe si bune!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Johhny Posted January 21, 2007 Report Share Posted January 21, 2007 Deocamdata pentru jocuri este mai avantajos XP-ul. cand o sa aibe lumea PC-uri performante si cu minuim 2 jiji de rami, Vista va prelua stafeta... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+St3aLth-CS Posted May 24, 2007 Report Share Posted May 24, 2007 smeagoll avantaje nu are , defapt iti face calc sa para ca o sorcova cu meniuri colorate etc etc. , si in plus p vista nu prea merg jocurile astea mai vechii ( adik astea din 2005 2006 ... ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted May 25, 2007 Author Report Share Posted May 25, 2007 la ora actuala nu prea merita sa iti pui Windows Vista deoarece exista mari probleme de compatiblitate la programe si jocuri.dar bineinteles ca are si avantaje. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
boboS Posted May 30, 2007 Report Share Posted May 30, 2007 Acusica apare Crysis si cine are placa video capabila DirectX 10 sigur o sa o puna la muncit , asta numai pe Vista. Quote As your ship is going down Ill stand by and wach you drown Remember kids...the more you post the geeker you get. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Valerys Posted August 15, 2007 Report Share Posted August 15, 2007 Acusica apare Crysis si cine are placa video capabila DirectX 10 sigur o sa o puna la muncit , asta numai pe Vista. ← De fapt pentru Crysis o sa fie nevoie de DirectX 10.1 . Si sincer, nu stiu ce au calculatoarele voastre. Am pus Vista Ultimate x64 pe un calculator vechi de 3 ani si merge foarte bine (adica nu mai prost ca la XP). Nu am avut nicio problema cu driverele sau programe importante . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts