Jump to content

Permitere Caractere Speciale !@#$%^&* La Inregistrare?

Recommended Posts

Posted

Deci nu stiu de ce nu se mai pot face conturi cu caractere gen !@#$%^^&*(

Eu la nick am ^ ;x dar acuma daca vreau sa ii pun la altcineva nick-ul cu ^ ;x nu merge.Cum as putea face sa mearga.

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Posted

Uite aici: --> :link: sau,

ACP > System > System Settings > User Profiles > Characters allowed in usernames

in aceea caseta introdu` caracterele care doresti sa poata folosii userul la inregistrare, sau schimbare user-name

• Upvote 2
  • Moderators
Posted

Cu putina engleza se vedea clar. "Characters ALLOWED in usernames". Daca e gol, e normal sa nu te lase niciun caracter.

• Upvote 3

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

ACP > System Settings > Members > Username Restrictions. 

Si sterge caracterele.

Ce logica are asta? :)) el doreste acele caractere.. si + ca aceea caseta este goala.. el doreste sa aiba acces la acele caractere.. :P deci ai gresit :P

• Upvote 2
Posted

Dar problema e alta cineva si-a facut acuma cont recent cu numele qT^;x si a mers cu ^;x dar eu vreau sa ii schimb numele la alta persoana cu ^;x.Deci daca iti fac cont cu caractere gen ^;x merge dar sa schimb eu din acp nu merge.Am sa incerc ce mi-a dat Kenzo.

PS: Gadeas am introdus acolo in caseta toate caracterekle alea si tot n-a mers.

EDIT : N-am inteles ce mi-a dat Kenzo.

Nu ma prea pricep la ipb si incerc cu ajutorul vostru sa invat.

Respect http://pctroubleshooting.ro/

Posted (edited)

Dar problema e alta cineva si-a facut acuma cont recent cu numele qT^;x si a mers cu ^;x dar eu vreau sa ii schimb numele la alta persoana cu ^;x.Deci daca iti fac cont cu caractere gen ^;x merge dar sa schimb eu din acp nu merge.Am sa incerc ce mi-a dat Kenzo.

PS: Gadeas am introdus acolo in caseta toate caracterekle alea si tot n-a mers.

EDIT : N-am inteles ce mi-a dat Kenzo.

PM cu un cont acces ACP + link forum..

EDIT: Eu vad cã merge.. ;;) .. :))

7Squ57C.png

Edited by Kennzo
  • Upvote 1

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.