Jump to content

Starcraft 2 Pe Lista Blizzard

gaby

Recommended Posts

starcraftlogohw4.jpg

Aseara, intr-un cadru festiv, Blizzard Entertainment a lansat primul expansion pentru World of Warcraft, The Burning Crusade.

Lansarea s-a desfasurat concomitent in toate teritoriile in care Vivendi Universal a adus Burning Crusade (inclusiv Romania), insa "bomba" a fost detonata la evenimentul de lansare din Londra, desfasurat in MHV Oxford Street.

Itzik Ben Bassat, vicepresedintele departamentului de afaceri din cadrul Blizzard, a marturisit in discursul sau oficial ca StarCraft 2 nu mai este doar un vis pentru fanii avizi ai seriei. Cuvintele sale exacte au fost:

"Sunt si eu un jucator de StarCraft, joc pe care l-am lansat in 1998, si sper ca nu va apuca sa treaca un deceniu pana cand voi sta din nou aici cu voi, sarbatorind lansarea urmatorului joc din serie."

Concluziile pripite pe care le putem trage sunt ca Blizzard are StarCraft 2 pe masa de lucru, iar lansarea acestuia va avea loc cel tarziu in 2008. Good day, commander.

blizzardlogoky8.jpg

sursa xtrempc.ro

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

hmm, ei bine se mai joaca, nu ca pe vremuri ( cand dabea aparuse) dar se mai joaca, oricum dupa cum bine stim acum jocul de strategie tip multiplayer jucat este wow si de curand DOTA. :D

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• 3 months later...

Starcraft e probabil unul dintre cele mai longevive jocurie create vreodata. Si inca mai joaca lumea sa stii. Am fost in MALL si ma uitam pe rafutile cu jocuri. Erau foarte multe jocuri ieftine dar care au aparut anii astia (2004-2005)Din cauza ca nu au avut succes preturile erau foarte mici (cca. 20-30RON), tin minte ca si Tomb Raider: Angel of Darknes avea un pret foarte mic. Dar am fost socat sa vad ca StarCraft inca se mai gaseste si el pe rafturi si costa 90RON :crazy:

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.

• 3 weeks later...

Starcraft e probabil unul dintre cele mai longevive jocurie create vreodata. Si inca mai joaca lumea sa stii. Am fost in MALL si ma uitam pe rafutile cu jocuri. Erau foarte multe jocuri ieftine dar care au aparut anii astia (2004-2005)Din cauza ca nu au avut succes preturile erau foarte mici (cca. 20-30RON), tin minte ca si Tomb Raider: Angel of Darknes avea un pret foarte mic. Dar am fost socat sa vad ca StarCraft inca se mai gaseste si el pe rafturi si costa 90RON  :crazy:

boboS Pe rafturi costa 100 RON :)

stiu eu sigur sigur ca l-am vazut ieri in Titan ;)

dar ce conteaza 10 RON ;)) si eu ce Post-uri fac ;))

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 4 weeks later...

Da, siteul de mult e aparut. Eu am stat si asteptat sa apara de cand puneau in fiecare zi un screenshot la un joc de al lor. Jocul o sa apara in 2008. Deci sigur nu anul asta.

As your ship is going down

Ill stand by and wach you drown

Remember kids...the more you post the geeker you get.