Çőšmīņ Çőšmīņ Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Cum traduc informatiile selectate in poza de mai jos din engleza in romana? 2
Moderators gadeas Posted August 24, 2014 Moderators Report Posted August 24, 2014 Pentru a traduce treaba cu userii online: ( Postu facut de mine - #5 ) Toate se fac in aceasi loc ca si cum am explicat in celalalt post, foloseste functia search pentru a cauta fiecare lucru. Exemplu daca vrei sa traduci "Total Posts": Dai search dupa "Total Posts" > Iti apar cateva rezultate > Le traduci > Salvezi ce ai tradus, si gata. Asa se face cu toate ce ai pus in poza, chiar si cu tot forumu. Doar pentru "Privacy Policy" intra in: AdminCP > System > System Settings > Tabu System > Community Guidelines > Privacy Policy Title: Modifica cum vrei sa fie 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Çőšmīņ Çőšmīņ Posted August 24, 2014 Author Report Posted August 24, 2014 total posts la search unde scriu la global templates, unde ? 1
Moderators gadeas Posted August 24, 2014 Moderators Report Posted August 24, 2014 total posts la search unde scriu la global templates unde ? Vezi linku' ala, e explicat acolo. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Andrew. Posted August 24, 2014 Report Posted August 24, 2014 Mai exact , faci un patch de limbă , în ce limbă vrei tu să traduci . Yahoo! : ecl_kennzy
Kennzo Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 Cel mai bun sfat iati limba romana. I-ați
Kennzo Posted August 25, 2014 Report Posted August 25, 2014 Ia-ţi Cum am scris ) mor sunt pe mobil ... muahahah I-a-ți
+#Republic Posted August 29, 2014 Report Posted August 29, 2014 https://app.box.com/s/3z230vhcezhwte137zfu Ai si instructiunile aici.
Çőšmīņ Çőšmīņ Posted August 29, 2014 Author Report Posted August 29, 2014 Da dar mil schimba exmplu intoarce pagina ... 1
Çőšmīņ Çőšmīņ Posted August 29, 2014 Author Report Posted August 29, 2014 deci ex) scrie search e in partea dreapta cu tot ce trb eh cand imi pun limba romana search vin in partea stanga toto cu celelate categoriii logul tot
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now