thebadbreak Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Salut! Totul mi-a mers bine .. dar astazi am observat ca acele iconite de la ,,Blog This, Edit, Hide, ,Delete..etc,, mi s-au dat mai pe mijloc. La inceput erau date pana in capat pe partea dreapta... Cine ma poate ajuta? Poza: http://i.imgur.com/d1OTTt9.png Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kennzo Posted August 28, 2014 Report Share Posted August 28, 2014 Da-i un revert la modificarile care le-ai aplicat ultima data! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebadbreak Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Da-i un revert la modificarile care le-ai aplicat ultima data! Si cum fac asta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moderators Solution gadeas Posted August 28, 2014 Moderators Solution Report Share Posted August 28, 2014 Dupa bara de scroll observa ca foloseste Chrome si una dintre versiunile noi. Daca ma insel, imi cer scuze, daca nu, tin sa anunt ca se vede asa din cauza la chrome. Probeaza alt browser si vei vedea ca se vede bine ( asta in cazu ca nu ai modificat tu latimea la bara si de aia sa se vada asa ). Problema si solutie nu stiu, dar si eu vad la fel la toate forumurile IPB, aceasi bara mutata random in mijloc din cauza ca de la Chrome 36 in sus is ceva probleme cu unele lucruri. 2 Quote PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament Link to comment Share on other sites More sharing options...
thebadbreak Posted August 28, 2014 Author Report Share Posted August 28, 2014 Dupa bara de scroll observa ca foloseste Chrome si una dintre versiunile noi. Daca ma insel, imi cer scuze, daca nu, tin sa anunt ca se vede asa din cauza la chrome. Probeaza alt browser si vei vedea ca se vede bine ( asta in cazu ca nu ai modificat tu latimea la bara si de aia sa se vada asa ). Problema si solutie nu stiu, dar si eu vad la fel la toate forumurile IPB, aceasi bara mutata random in mijloc din cauza ca de la Chrome 36 in sus is ceva probleme cu unele lucruri. Mersi mult. Ai dreptate.. am fost sters cockie / cache / istoric .. vad ca si pe alte forumuri mi se vede asa. Inseamna ca eu am o problema. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts