alexs Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 deci lexusul asta e prima mea masina modificata in adobe....dati-va si voi cu parerea...dupa cat m-am chinuit la ea eu sunt tare multumit pana a ajuns asa a suferit mai multe schimbari..... Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
+Al3xXys Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 misto puteai mai mult Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
alexs Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 pai si ce e rau in asta?!?! o sa mai postez, posibil seara asta, un hummer la care lucrez acum Si sper sa iasa tot atat de perfect !!!! Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
gaby Posted October 26, 2007 Report Posted October 26, 2007 masina este lucrata destul de frumos, o observatie: puteai sa aduci mai multe modificari, in rest foarte misto, Continua tot asa Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
alexs Posted October 26, 2007 Author Report Posted October 26, 2007 hm...cred ca incep sa ma prind...ce parere aveti de finisaje? Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Napster Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 e prea belea.......ia sa fac rost si io de programu asta
+Hell_Spawn Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Foarte misto amandoua dar la hummer daca luminile alea albastre erau mai mici esa mai belea masina ...... parerea mea
+Al3xXys Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 woohoo gj Nu-ti risca viata pentru niste fise Nici daca pare c-ai in fata usi inchise Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise Sa te-apropii de ce numesti acum vise.
gaby Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 si hummerul este foarte reusit, keep going Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+Smeagoll Posted October 27, 2007 Report Posted October 27, 2007 Sunt frumusele imaginile dar prea putin modificate!Incearca sa faci mai multe ca sa fie spectaculoase!
alexs Posted October 27, 2007 Author Report Posted October 27, 2007 Smeagoll said: Sunt frumusele imaginile dar prea putin modificate!Incearca sa faci mai multe ca sa fie spectaculoase! ← pai am incercat dar nu stiu...ies prea incarcate apoi... aaaaa...si mai am o intrebare: Mai fast, am vazut bmw-ul tau...imi poti spune te rog cum ai facut ca lumina neonului sa se vada prin spatele portierei?! Cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor, de obicei se imita unul pe altul.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now