Jump to content

Ce Face Optiunea Remove All By Member Din Acp Ipb?

Recommended Posts

Posted

Buna seara, vreau sa va intreb ce face functia Remove All By Member de la Administration Logs Manager. Sterge actiunile din log sau da "undo" actiunilor. Daca le sterge din log as vrea sa stiu daca exista o unealta cu care pot da "undo" unor actiuni de genul: stergerea unor membri, forumuri..

Posted

Da cu ajutorul unui back-up :)

Ceva de genul :))

Șterge toate logurile din AdminCP ale unui membru cui îi dau tu Remove. Dacă vrei să le ștergi, apasă pe Remove. Eu recomand să nu, în caz că vrei să afli cine a editat ceva (chiar dacă nu vei afla logurile complete)

• Upvote 1
Posted

Acele informatii / tot ce s-a modificat de un Administrator/ sau ce rang are respectivul/respectiva.. nu se pot recupera decat printr-un back-up .. Odata ce au fost sterse, altfel nu pot fii recuperate! :)

Posted

Țin să menționez că, dacă ai ajuns să întrebi asta, observ că ești începător privind IP.Board. Zilnic fă câte un backup MySQL (Exportă baza de date din phpMyAdmin, îl găsești în cPanel), dacă nu mă înșel, așa se face Back-up al datelor (topicuri, forumuri, etc).

• Upvote 1
Posted

Țin să menționez că, dacă ai ajuns să întrebi asta, observ că ești începător privind IP.Board. Zilnic fă câte un backup MySQL (Exportă baza de date din phpMyAdmin, îl găsești în cPanel), dacă nu mă înșel, așa se face Back-up al datelor (topicuri, forumuri, etc).

+1 bine mentionat.. Asa iti tii in siguranta unele datele ( in caz ca vei avea nevoie mai devreme sau mai tarziu sa modifici ceva, sa ai acolo o baza ceva ) sau in caz ca apar ceva erori .. Altfel .. nu se poate.. mult succes

• Upvote 1
Posted

Am importat un backup facut cu o zi in urma :|.. Nu s-a schimbat nimic, backup a fost pus dar tot imi arata ca membrii nu mai sunt, practic nu s-a schimbat nimic si de asta intrebam ce face acea functie..

Posted

Dacã back-up-ul nu este bine fãcut, desigur cã la import nu introduce nimic.. În CPanel când ai importat back-up-ul ți-a arãtat vreun mesaj gen: Back-up-ul s-a importat cu succes bla bla?!

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.