Jump to content

Recommended Posts

Posted

Eu am instalat fifa 08 si cand intru in el apare negru si dupaia albastru f inchis si ma duce la disperare.........am stat si 30 de min si nu sa facut nimic.........pls daca poate cineva sa ma ajute

Posted

poi sincer sa fiu fifa 08 il am de la un baiat caruia lui ii merge si mie nu:|.........sper ca nu din cauza pc-ului :((

am o placa video care nu e f performanta si este integrata in sistem

RAM 480 MB

Windows xp Professional

Posted

frate 480 rami ? placa ? sunt de 32 64 128 256 512 si spune si de ramii calculatorului daca ai windows xp nu inseamna nimic

P.S. IATI ALT KIT OMG

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

frate 480 rami ? placa ? sunt de 32 64 128 256 512 si spune si de ramii calculatorului daca ai windows xp nu inseamna nimic

P.S. IATI ALT KIT OMG

Alexys nu ai inteles nimic daca nu ai inteles nu te baga!Placa video integrata mai mult de 32-64 nu cred ca are!Asta e motivul pentru care nu`ti merge!

FIfa 2008

Cerinţe de sistem: CPU 2GHz, 1GB RAM, Video Card with 128MB

Posted

doamne smeagoll eu am facut postul ca sa puna si cati ghz sau cati rami are la calculator. Putea sa incerce cu un alt kit si daca nu mergea era de la calculator...

Nu-ti risca viata pentru niste fise

Nici daca pare c-ai in fata usi inchise

Tine doar de tine ca prin fapte si cuvinte zise

Sa te-apropii de ce numesti acum vise.

Posted

Bai nu mai faceti posturi din dorinta de a aduna cat mai multe!Cred ca iam explicat eu destul de bine in topicul de mai sus ca nu ii merge iam dat si cerintele jocului asa ca nu mai e nevoie de 1000 de posturi!!

• 3 years later...
Posted

Incearca alt kit,sau un alt crack...multe crack-uri de pe net sunt varza,iti recomand FIFA08

• Downvote 1

Daca te-am ajutat vreodata cu ceva nu ezita sa apesi pe butonul + din josul pagini.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.