Jump to content

Recommended Posts

Posted

De ce mai astepti altul?

Nu-i place băiatului sau nu se potrivește cu tema, eu știu...

Dă-ne niște referințe cum să facem logo-ul, ca să știm cum să-l facem pe placul tău. Așa nu rezolv nimic dacă muncesc degeaba și mă trezesc că vrei altul.

Posted

Deci, textul sa fie ceva de genul cu aceste culori: DarkZ Romania iar mai jos sa scrie we carry gaming to the peak ! Sa fie textul DarkZ cu culoarea Darkorange. Multumesc

Posted

Bine gaby, daca nu sunt incantatoare... Omul e fabulos si are nevoie de lucruri pe masura lui.Zi mersi ca ti-a dat oportunitatea de posta in cererea lui.

• Upvote 2
Posted

Nu prea-mi permit să mă adresez așa că nu am avut timp să fac unul, dar tu ce fel de logo vrei, mă? Vrei să se transforme în aur, să se învârtă și să scrie că Giuliano are Valoare?

Lucrările au fost făcute după cerințe. Poți atunci să fii mai explicit? Totuși, să pui un om să lucreze și să îi mai dai și cu piciorul în tot ce a făcut... Dacă vrei logo de logo, du-te la RedzDesign și dă-le bani, dacă vrei logo "valoros ros ros ros ros".

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.