Jump to content

Recommended Posts

Posted

Frumos meniul,  in rest nu ..

Cicã în rest nu :)) nu cred cã ești așa mare expert încât sã-ți dai cu pãrerea.. Când o sã faci SINGUR meniu ca al lui ( fãrã niciun fel de ajutor ) .. Atunci , da! Dar pânã atunci zici și tu sã te "afli în treabã" .. Vorba românului..

Ps: Tema e oke' dar aș schimba puțin imaginile din meniu ( dacã nu mã înșel Ecila are cam la fel ) .. Așa e bunã .. Succes!

Posted

Cicã în rest nu :)) nu cred cã ești așa mare expert încât sã-ți dai cu pãrerea.. Când o sã faci SINGUR meniu ca al lui ( fãrã niciun fel de ajutor ) .. Atunci , da! Dar pânã atunci zici și tu sã te "afli în treabã" .. Vorba românului..

Ps: Tema e oke' dar aș schimba puțin imaginile din meniu ( dacã nu mã înșel Ecila are cam la fel ) .. Așa e bunã .. Succes!

Iar faci asa ? ...

Am zis ca meniul e chiar frumos !! Nu imi plac restul culorilor .. :-j

Posted

Din moment ce eu am pus meniul pe Ecila cred ca-mi permint sa-mi folosesc CSS-ul. Multumesc pentru pareri astept si idei, oricum cand este gata, "free 4 all".

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.