Jump to content

Problema Stick: Apare / Dispare În Urma Restartului !

Go to solution Solved by Dan O.,

Recommended Posts

Posted

M - am trezit din senin că nu se mai detectează stick - ul când îl bag în PC , am '' navigat '' intre :  

'' D: is not accessible. Incorrect function. '' si '' Windows don't recognize the USB '' .

Tot caut pe net de azi dimineață , inclusiv aici și nu pot să zic că am găsit ce vroiam .

Dacă șterg driver - ele de aici : http://www75.zippyshare.com/v/49407703/file.html  și dau restart la PC , apare prima eroare ...

Ideea e că am nevoie să se comporte normal .

Menționez că am boot - at de pe el decât de 3 - 4 ori [ Windows 7 , 8 , 8 . 1 ]

Nu prea l - am folosit ...

Dețin acest USB de 1 an .

Este Kingston DT101G2 | 8GB

Posted

Poti incerca si cu un alt stick sa ne spui daca se comporta la fel?

Din păcate nu am altul ... Totuși , încă mai caut o soluție pentru acesta .

Un progres e faptul că mi - l vede în My Computer si BIOS dar apare prima eroare de mai sus cu Incorrect Function .

Posted

La fel în toate 6 - am 3 situații diferite -  Este detectat - MyComp/Bios - Incorrect function ; Unrecognized ; nu îl vede deloc .

Nu se poate folosi UltimateBootCD/Hiren's BootCD/Formatare din BIOS când îl vede acolo și în My Computer ?

Later Edit : Am încercat cu UBCD 4 USB și Hiren's Boot CD ... cică '' There's no media in the device '' ... apare 0 MB ...

Posted

​Din Windows am făcut ieri ... Nu . Nu .

Edit : Am un cablu de date USB de la LG - ul meu , se comporta normal ... Atunci , sa fie stick - ul problema ?

• Moderators
  • Solution
Posted

S-ar putea sa fie busit stick-ul. Eu sunt de parere ca e mai mult o loterie cand cumperi un usb stick. Poti sa iei 2 stick-uri exact la fel din aceeasi serie, unul sa mearga perfect, altul sa se buseasca dupa 5 zile. Am patit-o.

Daca il ai de 1 An, s-ar putea sa mai ai garantie la el si sa poti sa mergi cu el la firma de la care l-ai cumparat si sa ti-l schimbe pe garantie. Acum depinde de la firma la firma si ce contract de service au.

• Upvote 1
Posted

cu bonul. Daca nu il ai at nasol.

Totusi eu nush ce sa zic..e foarte ciudat sa faci ceva din windows si sa mearga stickul cand e stricat... 

Formateaza stickul cu un linux, folosind gparted. Problema ca a ta nam avut, dar am avut probleme cu stickul pe care un format din windows nu le putea repara...

Poti pune o masina virtuala si pui USBu sa fie vizibil, sau scrii un CD/DVD si bootezi de pe el..

• Upvote 1

love is a verb
Love is a doing word

Posted

N - am nici un bon , d ' aia zic .

Mă gândesc că mai bine fac o mașină virtuală decât să ard un CD/DVD pentru Linux ...

Dar n - am mai făcut ceva de genul acesta , deci nu mă pricep ... Mă ajuți tu , te rog frumos ? :)

Posted

Nush cum faci masina sa vada stickul, nam facut asta. Instaleaza VirtualBox si cauta pe net..

Ziceam să pun Linux pe mașina virtuală chiar dacă eu rulez Windows .

Fără să instalez alt OS pe HDD .

Se poate ?

Posted

USB - ul l - am dus la sevice si a zis ca e stricat ...

Cumva pot pune Windows si pe 1 DVD + R de 8.5 GB Double Layer [ PLATINUM ] 8x ...

Am 2 d'astea si cand am vrut sa scriu ISO - ul pe ele a dat la ambele writing error ...

Dupa asta nu mai il citeste ...

E drept ca și la NERO , si la IMG Burn am dat viteza de scriere maxima ... desi el are o limita [ 8x ] .

Asta sa fie cauza ?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.