+FML Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 M - am trezit din senin că nu se mai detectează stick - ul când îl bag în PC , am '' navigat '' intre : '' D: is not accessible. Incorrect function. '' si '' Windows don't recognize the USB '' . Tot caut pe net de azi dimineață , inclusiv aici și nu pot să zic că am găsit ce vroiam . Dacă șterg driver - ele de aici : http://www75.zippyshare.com/v/49407703/file.html și dau restart la PC , apare prima eroare ... Ideea e că am nevoie să se comporte normal . Menționez că am boot - at de pe el decât de 3 - 4 ori [ Windows 7 , 8 , 8 . 1 ] Nu prea l - am folosit ... Dețin acest USB de 1 an . Este Kingston DT101G2 | 8GB
gaby Posted September 9, 2014 Report Posted September 9, 2014 Poti incerca si cu un alt stick sa ne spui daca se comporta la fel? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 Poti incerca si cu un alt stick sa ne spui daca se comporta la fel? Din păcate nu am altul ... Totuși , încă mai caut o soluție pentru acesta . Un progres e faptul că mi - l vede în My Computer si BIOS dar apare prima eroare de mai sus cu Incorrect Function .
+GodsOtherHand Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 incearca si in alte mufe de usb, daca ai..fata/spate/lateral. love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 La fel în toate 6 - am 3 situații diferite - Este detectat - MyComp/Bios - Incorrect function ; Unrecognized ; nu îl vede deloc . Nu se poate folosi UltimateBootCD/Hiren's BootCD/Formatare din BIOS când îl vede acolo și în My Computer ? Later Edit : Am încercat cu UBCD 4 USB și Hiren's Boot CD ... cică '' There's no media in the device '' ... apare 0 MB ...
gaby Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Poti formata stick-ul? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 L - am formatat ieri , când îmi dăduse voie să - l accesez normal fără o avertizare / să fi schimbat eu ceva ... Să fie ars ?
gaby Posted September 10, 2014 Report Posted September 10, 2014 Cu format din Windows nu merge? Este sau a fost virusat? Ai PC-ul virusat? Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+FML Posted September 10, 2014 Author Report Posted September 10, 2014 Din Windows am făcut ieri ... Nu . Nu . Edit : Am un cablu de date USB de la LG - ul meu , se comporta normal ... Atunci , sa fie stick - ul problema ?
Moderators Solution Dan O. Posted September 11, 2014 Moderators Solution Report Posted September 11, 2014 S-ar putea sa fie busit stick-ul. Eu sunt de parere ca e mai mult o loterie cand cumperi un usb stick. Poti sa iei 2 stick-uri exact la fel din aceeasi serie, unul sa mearga perfect, altul sa se buseasca dupa 5 zile. Am patit-o. Daca il ai de 1 An, s-ar putea sa mai ai garantie la el si sa poti sa mergi cu el la firma de la care l-ai cumparat si sa ti-l schimbe pe garantie. Acum depinde de la firma la firma si ce contract de service au. 1
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Nu mi - au dat și garanție , l - am luat de la un shop de prin oraș ... Cel mai probabil e irecuperabil , sunt ghinionist se pare .
+Vlăduț Rădulescu Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Nu mi - au dat și garanție , l - am luat de la un shop de prin oraș ... Cel mai probabil e irecuperabil , sunt ghinionist se pare . Cât ai plătit pentru achiziționare? Și prețul ar trebui să bată puțin la ochi.
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Cât ai plătit pentru achiziționare? Și prețul ar trebui să bată puțin la ochi. 40 RON .
+Vlăduț Rădulescu Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 40 RON . Prețul este bun, eu zic să te duci la cei de unde l-ai cumpărat și să te târguiești cu ei că nu-ți merge și poate poate o să ți-l schimbe.
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Gratis , fără un contract , nimic ? Sigur o să - mi dea un șut în fund .
+GodsOtherHand Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 cu bonul. Daca nu il ai at nasol. Totusi eu nush ce sa zic..e foarte ciudat sa faci ceva din windows si sa mearga stickul cand e stricat... Formateaza stickul cu un linux, folosind gparted. Problema ca a ta nam avut, dar am avut probleme cu stickul pe care un format din windows nu le putea repara... Poti pune o masina virtuala si pui USBu sa fie vizibil, sau scrii un CD/DVD si bootezi de pe el.. 1 love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 N - am nici un bon , d ' aia zic . Mă gândesc că mai bine fac o mașină virtuală decât să ard un CD/DVD pentru Linux ... Dar n - am mai făcut ceva de genul acesta , deci nu mă pricep ... Mă ajuți tu , te rog frumos ?
+GodsOtherHand Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 Nush cum faci masina sa vada stickul, nam facut asta. Instaleaza VirtualBox si cauta pe net.. 1 love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Nush cum faci masina sa vada stickul, nam facut asta. Instaleaza VirtualBox si cauta pe net.. Ziceam să pun Linux pe mașina virtuală chiar dacă eu rulez Windows . Fără să instalez alt OS pe HDD . Se poate ?
+GodsOtherHand Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 da. instalezi virtual box, dai sa creezi o masina virtuala (primu buton stanga sus) si vezi tu mai departe... love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 11, 2014 Author Report Posted September 11, 2014 Bun . Deocamdată am ajuns aici : http://www44.zippyshare.com/v/7874566/file.html . Acum ce fac ?
+GodsOtherHand Posted September 11, 2014 Report Posted September 11, 2014 nu stiu.. n-am mai facut asta.. love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 12, 2014 Author Report Posted September 12, 2014 USB - ul l - am dus la sevice si a zis ca e stricat ... Cumva pot pune Windows si pe 1 DVD + R de 8.5 GB Double Layer [ PLATINUM ] 8x ... Am 2 d'astea si cand am vrut sa scriu ISO - ul pe ele a dat la ambele writing error ... Dupa asta nu mai il citeste ... E drept ca și la NERO , si la IMG Burn am dat viteza de scriere maxima ... desi el are o limita [ 8x ] . Asta sa fie cauza ?
+GodsOtherHand Posted September 12, 2014 Report Posted September 12, 2014 cand scrii windows pe un dvd, pui la viteza mica..2-4X maxim tine mult dar.. mno. incearca si alt iso daca poti. love is a verb Love is a doing word
+FML Posted September 13, 2014 Author Report Posted September 13, 2014 Voi incerca cand fac rost de alt DVD asemanator .
Recommended Posts