Jump to content

Recommended Posts

Posted

Mda, deci, dupa cum stiti, o saptamana am incercat sa reformatez windowsul prin stick, prin cd, dar pana la urma am reusit. Am reformatat pcul total , si astazi, am observat ca in local D, aveam acceleasi foldere ca inainte..adica gta andreas, niste poze .. Ce am gresit ?

• Upvote 1
  • Downvote 1

Posted

Ai formatat partitia D si inca ai folderele? Interesant. Ori nu ai formatat-o, si ai formatat doar C-ul, ori nu stiu ce ai facut pe acolo.

Ia vezi, apar programele/jocurile instalate si in Control Panel? Daca nu, inseamna ca ai formatat doar C-ul, si poti sa stergi continutul celorlalte partitii cu Delete sau Shift + Delete.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Daca ai instalat Windows-ul si merge bine, iar in Control Panel nu iti apar aplicatiile instalate, atunci sterge continutul partitilor dorite cu Delete sau Shift + Delete (nu ti le mai baga in Recycle Bin). Daca iti apar in Control Panel dezinstaleaza-le de acolo.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

Daca windows-ul il ai pe C, ai formatat doar C-ul. D-ul a ramas intact pentru ca nu ai sters si formatat partitia inainte sa instalezi windowsul.

Aveai optiunea de delete partitions, format, create new partition. Dar nu-i nimic, daca doar C-ul a fost formatat si ai C-ul fresh, D-ul il poti formata din windows. Daca vrei neaparat..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.