Jump to content

Recommended Posts

Posted

Ok .. inchide topicul voi deschide altu`.. pana cand nu va mai avea acces! :) eu nu doresc banarea lui, ci retragerea acces-ului.. nimic mai mult, simplu si la "obect"

Posted

Acest topic a fost facut pentru problemele lui kenzo legate de courage sau pentru acel warn ? Pentru ca aici se vorbeste mai mult de problemele dintr kenzo si courage, in loc sa se vorbeasca de problema acelui warn dat "aiurea"

Posted

Credeam ca poti ... doar esti Ambasador ... Posibil sa ai dreptul acesta doar pe cele 3 sectiuni moderate de tine ...

E normal ca Dan sa se enerveze si sa vrea sa - l inchida ...

Asta - i cearta in toata regula ... Am incercat sa mai calmez spiritele totodata fiind mai glumet , lucru care nu prea imi sta in fire dar nici asta nu functioneaza ...

Posted

Vreti sa va inchid gura la toti cu o propozitie putin mai lunga? (chiar 2 daca ma gandesc)

1)Certurile nu ajuta cu nimic (parca e mai rau ca nvidia vs amd pe cuvantul meu fanboysm)

2)Toti vreti mod ma pana la urma avem ceva utilizatori sa avem nevoie de ataia moderatori?

TC : Nu are rost   

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

Ultimul meu mesaj:

yawn.gif

Toate posturile tale de aici amintesc aceeasi chestie: dati-l afara pe courage si puneti-ma pe mine moderator, ca deh, MI-A DAT WARN!!!

Se vede de la o posta frustrarea ca ai luat warn.

Toata plangerea ai facut-o ca sa aduni posturi. =))

Oricum nu rezolvi nimic. Se va inchide si acest subiect, ca si ultimul postat de tine. Funny :)))

Tie daca urmatoarea zii ti-ar fii scos absolut tot accesu` si ai fii trecut la Membru sau mai stiu eu ce.. in cel mai scurt timp posibil ai pleca, ai lasa tot forumu` de izbeliste.. ( tu stai aici doar ca ai acces, atat ) . .aici nu ma poti contrazice in niciun fel.. Ai incerca sa cauti tot felu` de raspunsuri , explicatii, de ce ? , cum? .. etc.. asa ca taci.. vorbesti aiurea ..

Tot ce faci aici este ca ai acces! si faci ce vrei la zona ta.. ;) .. scuteste-ma cu vrajeala ta ieftina! cu mine nu mai merge..

Cand 5-6 oameni spun ca e alba iar tu neagra.. nu stiu ce sa zic.. dar ar trebuii sa-ti dea putin de gandit, poate nu e chiar asa cum zici tu ;)..

• Moderators
Posted

Pai nu m-am enervat, dar se abereaza mult, apar personaje dubioase care posteaza, de care nu am auzit nimic constructiv. Nu am vazut activitate, nimeni nu ii cunoaste, si isi dau cu parerea aiurea in tramvai, ca sa trecem la o drama completa.

Asa pot sa deschid si eu un topic, si sa il intitulez "JOS GABY, DAN PRESEDINTE !" si sa-mi chem lista de prieteni de pe facebook, messenger, linkedin, twitter si hi5, sa ma sustina, si eventual sa ma voteze, unii pe mine, unii pe el, dar mai multi pe mine. Si asa facem un scandal mare, arunc cu noroi in lume, pana se satura gaby si ne da afara pe toti. Si ce-am rezolvat ? L-am enervat, m-am enervat eu, unii n-or sa mai intre never, si pierdem tot ce am construit pana acum in aceasta comunitate. Sau va trebui sa incepem de la un moment prin care a mtrecut de mult...

Inteleg frustrarile, cu totii am trecut prin asta, mai ales cu Courage :))), si cu Kennzo..si cu altii... se intampla, nu poate fi pace si seninatate mereu. Dar imi place sa ajungem si la un consens, o intelegere, sa stiu ca ceva din toata treaba asta s-a inteles de toata lumea care ia parte la discutie.

Pana acum, am vazut doar aratat cu degetul din stanga in dreapta.. mai mai sa-mi scoateti un ochi.. Vreau sa vad si intelegere.. discutii rationale... de-asta v-am zis sa va calmati si sa continuam maine sau mai tarziu, mergeti beti o bere, iesiti cu prietenii, prietena, si mergem maine la razboi, ca si-asa e sambata si liber ! :D

• Upvote 2
Posted

Pai nu m-am enervat, dar se abereaza mult, apar personaje dubioase care posteaza, de care nu am auzit nimic constructiv. Nu am vazut activitate, nimeni nu ii cunoaste, si isi dau cu parerea aiurea in tramvai, ca sa trecem la o drama completa.

Asa pot sa deschid si eu un topic, si sa il intitulez "JOS GABY, DAN PRESEDINTE !" si sa-mi chem lista de prieteni de pe facebook, messenger, linkedin, twitter si hi5, sa ma sustina, si eventual sa ma voteze, unii pe mine, unii pe el, dar mai multi pe mine. Si asa facem un scandal mare, arunc cu noroi in lume, pana se satura gaby si ne da afara pe toti. Si ce-am rezolvat ? L-am enervat, m-am enervat eu, unii n-or sa mai intre never, si pierdem tot ce am construit pana acum in aceasta comunitate. Sau va trebui sa incepem de la un moment prin care a mtrecut de mult...

Inteleg frustrarile, cu totii am trecut prin asta, mai ales cu Courage :))), si cu Kennzo..si cu altii... se intampla, nu poate fi pace si seninatate mereu. Dar imi place sa ajungem si la un consens, o intelegere, sa stiu ca ceva din toata treaba asta s-a inteles de toata lumea care ia parte la discutie.

Pana acum, am vazut doar aratat cu degetul din stanga in dreapta.. mai mai sa-mi scoateti un ochi.. Vreau sa vad si intelegere.. discutii rationale... de-asta v-am zis sa va calmati si sa continuam maine sau mai tarziu, mergeti beti o bere, iesiti cu prietenii, prietena, si mergem maine la razboi, ca si-asa e sambata si liber ! :D

EDIT:

Ce zici de asta?! :) ..sambata am un meci de arbitrat nu am timp :))

Posted

Ma declar scarbit de ce ajunge romanul in ziua de azi ... sincer certuri acestea pt warnuri is mai rele ca alea cu prietena de la ceva ce nu e real se face atata tam -tam am zis si ma repet TC NU ARE ROST 

Bani sunt in stare sa te faca sa omori, cam de asta la noi pe timp de pace razboi.

Posted

EDIT:

Dan O sau cineva cu acces sa dea Topic Closed! asa nu ajungem nicaieri asa este.... nu-i nimic! nu o sa se termine asa.. :) bucura-te de ultimele accese, Courage! :*;)

Asta nu e amenintare, GodsOtherHand!

Posted

Kennzo, esti un mare nesimtit, de la Courage ai invatat foarte multe si acum il insulti? Parerea mea e ca Courage fa ofera prea multe asa usor :-j Ar putea sa zica punct de acum va coasta, are foarte multa experienta si nu mertia sa fie irosita cu copii fac tine.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Kennzo, esti un mare nesimtit, de la Courage ai invatat foarte multe si acum il insulti? Parerea mea e ca Courage fa ofera prea multe asa usor :-j Ar putea sa zica punct de acum va coasta, are foarte multa experienta si nu mertia sa fie irosita cu copii fac tine.

Gramatica te bate la maxim, învațã sã scrii corect, apoi sã postezi în subiect.. + cã habar nu ai de ce este vorba.. Folosește cu încredere punctul și virgula acolo unde trebuie, nu mușcã.. Nu este singurul cu experiențã.. :))) e ușor sã te documentezi dupã alte site-uri, apoi sã rãspunzi la niște useri..

Ps: Nu te-am jignit cu nimic, vezi limbaju' ..

• Moderators
Posted

Dorele, tu vezi ce limbaj ai în topicul ăsta? Comentezi de altu :))

Termină că eşti patetic şi nu rezolvi nimic. Dacă ţi se suie la mansardă (oricum e goală, dar nah) anumite chestii, nu înseamnă că suntem obligaţi să ţi le îndeplinim

Posted

Încearcã un manual de lb românã de clasa 1 .. Te ajutã mult! Vezi și tu limbaju' copil ;) + așa de mult îți face plãcere sã-mi copiezi replicile? .. Te credeam mai 'origanal' .. Dar se pare cã nu

Posted

Gramatica te bate la maxim, învațã sã scrii corect, apoi sã postezi în subiect.. + cã habar nu ai de ce este vorba.. Folosește cu încredere punctul și virgula acolo unde trebuie, nu mușcã.. Nu este singurul cu experiențã.. :))) e ușor sã te documentezi dupã alte site-uri, apoi sã rãspunzi la niște useri..

Hai sa zicem ca am gresit o propozitie, dar tu gresesti intr-un topic intreg cat si in ceea ce faci. 

De ce ai punctat despre gramatica mea cand acest subiect este despre Courage? Degeaba incerci sa ma injosesti pe mine pentru sti ca ceea ce am zis ai sus este adevarat.

Nu cred ca ai curajul sa zici ca Courage nu te-a ajutat cu nimic, pe comunitatea ta sau fosta, nu mai stiu daca ai comunitate am vazut ceva interesant la o tema :-? ceva gen ...

"Tema facuta de Courage"( poate ca nu chiar asa scria dar stiu ca era mentionat Courage ;)) ) si sa nu mai zic pe www.wlg.ro ca cereai suport la categoria IP.Board si in mare parte pe langa maine Courage iti raspundea.

• Upvote 1
Posted

Cu greu înțeleg ceea ce încerci sã-mi transmiți.. Niciodatã nu am spus cã nu m-a ajutat.. Îi sunt recunoscãtor, doar cã regulamentul este pt toatã lumea, nu cu avataje fațã de alții.

Posted

Kennzo, nu observi că deja ai început să te cerțicu jumătate din comunitate într-un singur topic? În plus, să vorbim despre subiect. Ce accese să-i scoată, îmi spui și mie? Ambasador se ia dacă ai 1000 de posturi, iar el are 3900. Crezi că dacă ai Ambasador, ești Moderator Full? :))

Posted

Kennzo, nu observi că deja ai început să te cerțicu jumătate din comunitate într-un singur topic? În plus, să vorbim despre subiect. Ce accese să-i scoată, îmi spui și mie? Ambasador se ia dacă ai 1000 de posturi, iar el are 3900. Crezi că dacă ai Ambasador, ești Moderator Full? :))

Hai sã vorbim ca sã n-adormim .. Vezi cã mã cert cu jumate din comunitate? :))) proastã impresie

Ps: Haideți sã-l lãsãm pe Courage în plata Domnului, observ cã nu are rost + cã mi-am dat seama cã un copil tot copil rãmâne nu-i putem fura jucãria cã plânge.. Încã cv nu m-am fãcut de cacao Courage, asta e impresia ta.. Fiecare înțelege ce vrea dar cel mai mult ai fost invidios.. Oricum un Moderator sã închidã subiectul, așa nici la Paște nu terminãm, dar sper ca și gaby sã ia în vedere anumite aspecte..

Nu judecați o persoanã dacã nu o cunoașteți.. Vorbiți inutil la adresa acesteia și nici mãcar nu aveți idee cine este/ ce știe etc etc.. Ca o parantezã ( aici nu-i vorba despre mn ) , ci în general!

Searã bunã vã doresc și Courage succes la zona ta și la împãrțit warn-uri ca pomana! Doamne-ajutã!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.