Jump to content

Cum Adaug Un Footer Personalizat In Ipb?

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salut PCT. Am facut un forum ipb si am tema asemanatoare blown si vreau sa creez si eu un footer ca cel din imaginea de mai jos: 

rdWFREI.png

Imi scuzati reclama. Dar cum pot face asta. Nu chiar imaginea asta pe fundal dar sa fie o ceva acolo si sa imi explicati cum . Va rog mult. Raman dator.

Edit: Daca mi-ati putea spune unde se baga un asemenea cod. Am un cod pentru asa ceva dar nu stiu unde sa il pun.

• Moderators
  • Solution
Posted

- Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic
- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou

Footerul acela se adauga in globalTemplate, jos de tot inainte de:

</body>
</html>

Despre fundal, nu ar trebui sa raspund aici dar, puteai folosi functia search:

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Si ce se adauga intre codurile alea?

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

• Moderators
Posted

Adaugi ce vrei, el a spus ca a gasit codu de footer. Un exemplu il gasesti aici:

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.