Fratilescu Bogdan Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Salut PCT. Am facut un forum ipb si am tema asemanatoare blown si vreau sa creez si eu un footer ca cel din imaginea de mai jos: Imi scuzati reclama. Dar cum pot face asta. Nu chiar imaginea asta pe fundal dar sa fie o ceva acolo si sa imi explicati cum . Va rog mult. Raman dator. Edit: Daca mi-ati putea spune unde se baga un asemenea cod. Am un cod pentru asa ceva dar nu stiu unde sa il pun.
Fratilescu Bogdan Posted September 13, 2014 Author Report Posted September 13, 2014 Si daca tot am facut un topic ca sa nu mai fac altu mai vrea sa va intreb ceva . Cum pun o imagine pe fundalul forumului. Adica sa se vada pe tot fundalul o imagine?
Moderators Solution gadeas Posted September 13, 2014 Moderators Solution Report Posted September 13, 2014 - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou Footerul acela se adauga in globalTemplate, jos de tot inainte de: </body> </html> Despre fundal, nu ar trebui sa raspund aici dar, puteai folosi functia search: 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Constantin Lucian Luca Posted September 13, 2014 Report Posted September 13, 2014 Si ce se adauga intre codurile alea? Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators gadeas Posted September 13, 2014 Moderators Report Posted September 13, 2014 Adaugi ce vrei, el a spus ca a gasit codu de footer. Un exemplu il gasesti aici: PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Fratilescu Bogdan Posted September 13, 2014 Author Report Posted September 13, 2014 Multumesc. Imi trebuia doar asta pentru a creea tema blown. No acum... VAND TEMA BLOWN.RO !!!
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now