Jump to content

Recommended Posts

Posted

Buna seara PCT ,am intampinat o problema.Cand am pus sa fie userbar-ul miscator s-a facut jumate.

Poza:t7IYhIz.jpg

Vreau ca userbar-ul sa fie intreg nu jumate.

Sper ca ma puteti ajuta. O seara frumoasa!!

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

Aaa tot aceeasi problemã :)) .. Pãi ai acolo adãugat la:

#user_navigation {
Urmãtoarele nu?!:

position: fixed;
Top: 0px;
Z-index: 999! important; 
Posted

Astea le am:

#user_navigation {
	color: #fff;
	float: left;
	font-size: 11px;
	line-height: 36px;
	height: 36px;
	overflow: hidden;

Si am adaugat:

position: fixed;
Top: 0px;
Z-index: 999! important; 

Si tot la fel... 

jocuri-468x60.png

• Moderators
Posted

Aceasi problema ca si aici:

Solutia este sa scoti afara divu:

branding

Din:

wrapper

Exemplu cum ar putea sa fie acum:

<div class='wrapper clearfix'>
    <div id='branding'> <!-- Mai mult cod HTML --> </div>
</div>

Sa ramana ceva de genu:

<div id='branding'> <!-- Mai mult cod HTML --> </div>

<div class='wrapper clearfix'> <!-- Mai mult cod HTML --> </div>

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

@gadeas: Nu gasesc, nu am niciun cod din care ai zis tu, daca vrei sa ma ajuti da-mi pm si iti dau acces si faci tu ... ca eu nu gasesc.

jocuri-468x60.png

Posted
Uite ce am eu la userbar, poate te ajuta
background: #212121 url("{style_images_url}/background2.png");
color: #9f9f9f;
float: right;
font-size: 11px;
line-height: 35px;
height: 30px;
overflow: hidden;
border-left: 1px solid #2b2b2b;
opacity: 0,8;
Posted

Nu ajuta cu nimic, ce trebuie facut e asemanator cu ce-o zis gadeas dar nu chiar adevarat si trebuie adaugat si ce-o zis kennzo

Cauti div-u de la userbar si il scoti din wrapper il pui sus de tot dupa <body class='ce ai tu acolo'> si adaugi in css ce-o zis kennzo.

Daca nu sti ce html soarta e cruda, nimeni nu te va mai ajuta cum era inainte acum fiecare pentru el fiecare cu comunitatea lui de cateva sute de membri si atat, decat sa te stresezi asa cauta o comunitate buna si fati un loc printre staff daca chiar vrei ;)

Posted

@gadeas: Nu gasesc, nu am niciun cod din care ai zis tu, daca vrei sa ma ajuti da-mi pm si iti dau acces si faci tu ... ca eu nu gasesc.

Constantin Lucian Luca. Codurile oferite de gadeas se afla in orice forum IPB, in orice tema.

Eu inteleg ca ai o problema, ti se ofera raspunsuri, dar daca nu ai nici macar intentia de a te agita putin, atunci nu prea meriti sa fi ajutat.

Cauta inca o data wrapper in globalTemplate-ul temei folosite. Gasesti sau nu?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Dati tc.

jocuri-468x60.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.