Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, care ma poti ajuta sa termin comunitatea / editez tema etc... X_X pe mine ma bate rau tema ANIMATE am cautat tutoriale dar degeaba si as dori sa instalez si hookuri ... facebook like / youtube / chat ... etc !

Comunitatea detine protectie (webhost hlink).

Domeniu: PlayGather.Ro

Link: http://playgather.ro

Y!M: fun_maxim (astept om serios si cu experienta)

logopg.png

Respecta si vei fi Respectat

Posted

Vrei un sfat? Inchide-o si du-te pe o comunitate care nu se inchide peste 2 zile, cel mai bine asa facem si noi in romania ceva mare si bun vre-o 10-12 nu cateva sute cum sunt acum .... 

Recomandari:

Indungi

Laleagane

CsBlackDevil

GameLife

B-zone

Ecila

WLG

EvoStrike 

Astea-s baza ;) 

:mariodizzy:

• Upvote 1
Posted

Vrei un sfat? Inchide-o si du-te pe o comunitate care nu se inchide peste 2 zile, cel mai bine asa facem si noi in romania ceva mare si bun vre-o 10-12 nu cateva sute cum sunt acum .... 

Recomandari:

Indungi

Laleagane

CsBlackDevil

GameLife

B-zone

Ecila

WLG

EvoStrike 

Astea-s baza ;)

:mariodizzy:

Tu ti-ai pus comunitatea cu 120 de membri si e baza :))) ? Si  b-zone ai uitat de ea. Ea este printre cele mai vechi comunitati. Cele care le-ai enumerat mai sus majoritatea sunt de 4 ani , si csbd are 2 ani .B-zone are 6 ani , deci ? 2008 ? Nu?

On: Lasa tema animate ca e grea de editat , incepe cu ceva simplu gen carbon. Si fi mai explicit a dracu , vreau hook ala care sa faca aia , nu asa . Un screen este de mare ajutor .

• Moderators
Posted

Tu ti-ai pus comunitatea cu 120 de membri si e baza :))) ? Si  b-zone ai uitat de ea. Ea este printre cele mai vechi comunitati. Cele care le-ai enumerat mai sus majoritatea sunt de 4 ani , si csbd are 2 ani .B-zone are 6 ani , deci ? 2008 ? Nu?

On: Lasa tema animate ca e grea de editat , incepe cu ceva simplu gen carbon. Si fi mai explicit a dracu , vreau hook ala care sa faca aia , nu asa . Un screen este de mare ajutor .

E si b-zone, dupa gamelife

Posted

Te poti ajuta de acest tutorial, , si daca doresti sa modifici temele pentru inceput, asa ca un sfat incearca un Deflection/Carbon ceva.. Animatee e mai complexa si mai greuta! :)

• Moderators
Posted

Doar eu am impresia ca ai facut acest topic doar pentru reclama ? :-?

Nu, nu esti unicu. Nu vreau sa par rautacios, dar imi cer scuze fata de gaby, tot staffu si toti membri, dar eu nu voi ajuta o persoana care isi pune ditamai semnatura cu reclama pentru comunitatea lui. Daca el crede ca isi permite reclama, sa-si permita si o persoana cu cunostinte in domeniu.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

Nu, nu esti unicu. Nu vreau sa par rautacios, dar imi cer scuze fata de gaby, tot staffu si toti membri, dar eu nu voi ajuta o persoana care isi pune ditamai semnatura cu reclama pentru comunitatea lui. Daca el crede ca isi permite reclama, sa-si permita si o persoana cu cunostinte in domeniu.

Gadeas, nicio problema! Eu zic sa inchideti subiectul!

Posted

1.De ce crezi ca noi o sa te ajutam(sau unul dintre noi o sa te ajute)?

2.Aici nu e comunitate de reclame.

3.Inchideti subiect-ul ca e chiar stupid ,ce cere el.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Posted

1.De ce crezi ca noi o sa te ajutam(sau unul dintre noi o sa te ajute)?

2.Aici nu e comunitate de reclame.

3.Inchideti subiect-ul ca e chiar stupid ,ce cere el.

Poti sa termini cu Spamm-ul?!

PS: Courage scuze off-topicul!

• Moderators
Posted

pe mine ma bate rau tema ANIMATE am cautat tutoriale dar degeaba si as dori sa instalez si hookuri ... facebook like / youtube / chat ... etc !

Poţi deschide topic nou pentru fiecare problemă în parte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.