Jump to content

Cum Ar Putea Arata Meniul De Start Din Windows 9?

Recommended Posts

Posted

Nu mai este mult pana la posibila lansare a lui si deja pe internet au inceput sa apara tot felul de zvonuri, imagini si filmulete cu diverse variante ale noului meniu de start inclus in sistem. Iata mai jos doua filmulete care arata doua tipuri de posibile meniuri din Windows 9:

Asa cum sprobabil ait observat, se va putea trece si la meniul de start din Windows 8, optiune utila pentru posesorii de tablete.

• Upvote 1

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Hmm interesant.. desi nu ma prea incanta.. pare mult prea complex si incarcat.. tot Windows 7 mi se pare mai interesant si accesibil oricarui utilizator .. Parca noile versiuni de windows-uri le fac din ce in ce mai complexe si complicate.. Apropo, cand apare?! . :)

• Moderators
Posted

Eu unu deja is foarte obisnuit cu Windows 8 / 8.1 cand e vorba de meniul de start. E foarte usor, elegant si rapid.

Daca Windows 9 va arata asa cum e in video si fara optiunea de a lasa meniul in stilu lui 8 / 8.1, stiu foarte sigur ca nu voi schimba la Windows 9 in curand.

• Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.