+Constantin Lucian Luca Posted September 18, 2014 Report Posted September 18, 2014 Buna ziua PCT. Vreau sa stiu cum sa fac o bara cu serverele mele pe care sa o adaug in header, si care sa se miste de la stanga la dreapta: Sper ca ma puteti ajuta v-am incercuit mai sus in poza un model.Multumesc anticipat,o zi buna! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
+Constantin Lucian Luca Posted September 18, 2014 Author Report Posted September 18, 2014 Si daca puteti sa imi dati si mie un link sau sa imi spuneti cum se numeste acest hook / aplicatie. Poza: Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Solution +Vlăduț Rădulescu Posted September 18, 2014 Solution Report Posted September 18, 2014 (TB) Moods 3.0.1.zip Acum caut și pentru servere 1
+Constantin Lucian Luca Posted September 18, 2014 Author Report Posted September 18, 2014 (TB) Moods 3.0.1.zip Acum caut și pentru servere Ok multumesc mult. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators gadeas Posted September 18, 2014 Moderators Report Posted September 18, 2014 - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Constantin Lucian Luca Posted September 18, 2014 Author Report Posted September 18, 2014 - Nu postaţi mai multe întrebări / probleme pe acelaşi topic- Folosiţi funcţia search înainte de a posta un subiect nou Multumesc , si uitasem sa scriu si a 2 problema si nu am putut da edit,scz. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now