Jump to content

Recommended Posts

Posted

Bună ziua, PCT! Aș dori și eu un mic site de hosting gratuit care să-mi ofere și subdomeniu, nu e important, ca să-mi pot face și eu un forum de teste. Am încercat de la unii cu un subdomeniu talk4fun.net, dar tot timpul îmi dă eroare la baza de date și deja mă enervează (de 2 zile îmi tot face nervi). Mulțumesc anticipat!

De domeniu free, pot lua de la http://dot.tk/

Posted

După cel al lui Courage, wow, chiar interesant. O să-mi fac propria platformă aşa, doar pentru mine, dar vreau să-mi partajez munca cu ceilalţi prieteni, deci aş vrea mai mult cu FTP.

După Dreaming, ia încearcă. Cum se numeşte domeniul?

Posted

Incearca de la mine ....

http://www.fiberstorm.net/ro

Daca sunt probleme te pot ajuta direct.

Nu-mi pot face cont. Îmi dă X la Adresă E-Mail că e greșită, dar o scriu corect, iar la parolă iar îmi dă X, dar la prima, și am scris și cu Upper Case, și cu mai știu eu ce.

Am pus cu @, cu %, și uite ce-mi zice:

Oops! An Error Occurred
The server returned a "500 Internal Server Error".
Something is broken. Please e-mail us at [email] and let us know what you were doing when this error occurred. We will fix it as soon as possible. Sorry for any inconvenience caused. 
Posted

Intradevar, regex pentru email-ul tau nu era corect, si a fost si o problema cu o extensie de la php, intl, site-ul foloseste intl pentru translari si nu dadea voie sa te inregistrezi decat daca foloseai limba Engleza.

Ar trebui sa mearga, daca inca sunt probleme, te rog sa ma anunti.

Multumesc.

• 4 weeks later...
Posted

ByetHost ,destul de bun si merge si bine.

jocuri-468x60.png

Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima 

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.