Jump to content

Recommended Posts

Posted

Am vazut pe IPB 4.0 ca apare un mic meniu in stanga si cand dai click pe el apar mai multe lucruri . Intrebarea mea este aceasta  " Pot face si eu la fel pe IPB 3.4.6 dar in loc de chestiile alea sa apare MODCP , adica sa apara fiecare lucru din MODCP acolo ?" Am incercat sa ma uit prin skin-u de la 4.0 dar e cam greu pentru mine .

Este posibil asa ceva?

• Moderators
Posted

Fiecare link din ModeratorCP acolo ?

Ca să adaugi un meniu ca acolo (bănuiesc că meniul More), caută în globaltemplate

<li><a href='{parse url="app=core&amp;module=search&amp;do=viewNewContent&amp;search_app=<if test="viewnewcontentapp:|:$this->registry->getCurrentApplication() != 'core' AND IPSLib::appIsSearchable( $this->registry->getCurrentApplication() )">{$this->registry->getCurrentApplication()}<else />forums</if>" base="public"}' accesskey='2'>{$this->lang->words['view_new_posts']}</a></li>

(link-ul către New Content), şi adaugă mai jos

<li>
<a id='nav_menu_1_trigger' href='#' title='' question>Tools <i class="fa fa-caret-down"></i></a>
<div id='nav_menu_1_menucontent' class='submenu_container clearfix boxShadow' style='display: none'>
<div class="left">
<ul class="submenu_links">
<li class='submenu_li'>
    <a href="test1">Meniu 1</a>
</li>
<li>
    <a href="test2">test12</a>
</li>
</ul>
</div>
</div>
</li>

<script type='text/javascript'>
document.observe("dom:loaded", function(){
//$('content').insert( $('nav_menu_1_menucontent').remove() );

new ipb.Menu( $('nav_menu_1_trigger'), $('nav_menu_1_menucontent'), { eventType: 'click', closeOnMouseout: false } );
									});
</script>

Tot în globaltemplate, după

{parse template="includeCSS" group="global" params="$css"}

adaugă

<link href="//maxcdn.bootstrapcdn.com/font-awesome/4.2.0/css/font-awesome.min.css" rel="stylesheet">

dacă nu foloseşti deja Font Awesome pe forum.

• Moderators
Posted

<li class='submenu_li'>
    <a href="test1">Meniu 1</a>
</li>
<li>
    <a href="test2">test12</a>
</li>

Adaugi de aici, după model.

Vezi să pui condiţia să fie accesibil meniul doar celor cu acces moderatorcp

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.