Jump to content

Facebook Introduce O Taxa De 2.99$ Pe Cont / Luna

Recommended Posts

Posted

Conform celor de la NationalReport, incepand cu 1 noiembrie 2014 Facebook va introduce o taxa de 2.99$ pe luna, pentru fiecare cont in parte, suma contribuind la mentinerea retelei de socializare online. Altfel, costurile ridicate de operare ar putea duce la inchiderea Facebook.

Sursa: http://nationalreport.net/facebook-begins-charging-users-2-99mo/

P.S: NationalReport este un site in genul TimesNewRoman.ro, ce prezinta stiri din categoria pamflet.

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Posted

Exista zvonuri cum ca la 10 poze cu bot de rata, veti primi acces gratuit 2saptamani. 

Exista si rate de conversie. Momentan se vehiculeaza cum ca

1 decolteu = intre 5 si 10 boturi de rata (DF -Duck Faces)  --un oficial facebook va nota pozele, in functie de impresia artistica.

• Upvote 3

love is a verb
Love is a doing word

Posted

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.

El, de fapt, e falit din cauza cele mai mari achiziții ale sale: WhatsApp.

Posted

Altu' care nu mai stie cum sa faca bani...

El face deja o sumă măricică de bani de prin donații și mai știu eu de după unde, dar el zice că nu ajung personalului site-ului. Eu oricum un ban nu bag în Facebook. Jocurile după Facebook probabil se vor exterioriza, deci să joci pe site-ul jocului sau chiar să-l descarci/cumperi... Dacă va impune taxa asta, Facebook se va schimba radical, populația sa scăzând cu minimum 25%. De ce? Foarte mulți nu sunt de acord să dea bani pentru un site doar ca să frece menta. 30% sunt dependenți, vor da bani sigur, iar restul de 45% sunt persoane normale, în dubii.
Posted

Facebook are în acest moment 1.317 miliarde utilizatori și dacă doar 75% dintre aceștia ar plăti 2,99 dolari pe lună, profitul anual al companiei ar ajunge la 3 miliarde de dolari.

El, de fapt, e falit din cauza cele mai mari achiziții ale sale: WhatsApp.

As face o mica remarca la cele spuse de tine. Acum 4 ani, am lucrat la o firma italiana (eu am lucrat un Romania... filiala Romana) si am facut un program cu retelele sociale. Un firma erau vreo 7-8 conturi de test pe FaceBook. Au fost utilizate 3-4 saptamani, programul a fost gata... conturile au ramas.

Din cele 1.317 miliarde conturi... cate "merg". In baza de date sunt... dar sunt ele actuve? Sau au fost date uitarii?

Posted

As face o mica remarca la cele spuse de tine. Acum 4 ani, am lucrat la o firma italiana (eu am lucrat un Romania... filiala Romana) si am facut un program cu retelele sociale. Un firma erau vreo 7-8 conturi de test pe FaceBook. Au fost utilizate 3-4 saptamani, programul a fost gata... conturile au ramas.

Din cele 1.317 miliarde conturi... cate "merg". In baza de date sunt... dar sunt ele actuve? Sau au fost date uitarii?

Din cele 1.317 miliarde de conturi, cel puțin 1.1 miliarde au fost utilizate în mai puțin de 5 zile, deci nu este niciun cont dat uitării, deoarece ar fi dezactivate automat (știu din propria experiență).

• 4 weeks later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.