Jump to content

Recommended Posts

Posted

Stii ce nu inteleg ? de ce vă mai faceţi Forum-uri daca nu stiti , nici macar " background " sa-l schimbati :) 

background: #000 url('http://gon.cdn.on.net/uploads/2013/06/bf4angrysea3-lg.jpg') no-repeat 50% 0;
background-attachment: fixed;
color: #bcbcbc;
font: normal 11px tahoma, helvetica arial,sans-serif;
position: relative;
padding-bottom: 00px;
}

• Moderators
Posted

Nu faceti linkuri de share separat de webflake sau forumvolt. Le-am urcat acolo pentru un motiv, pentru ca stiu ca is 100% ale mele si nu modificate cu cine stie ce lucruri prin ele.

Cine vrea sa vada live preview, are link in descriptie de la fisier pe pagina respectiva. Toate informatiile is acolo, prefer sa nu-mi fac reclama singur aici, de aia nici nu am oferit detalii aici, ci dincolo.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted (edited)

Mai multe linkuri de download, fiindca stiu ca oricum se va urca in alte locuri si de pe girlshare nu oricine poate lua fiserele (doar cine e din RO):

Zippyshare

Mega

Mirror: :link:

Edited by gaby
Adaugare mirror Box.
  • Upvote 2

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Gadeas de curiozitate te intreb cat ai muncit la aceasta tema?

Nu mult, doua zile, cam vro 3-4 ore in fiecare zi.

Voi inchide acest topic pentru a evita mai mult off-topic.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.