Jump to content

Recommended Posts

Posted

Faza cu like-urile n-am inteles-o.:))

Oricum,foarte frumoase avatarele,cel cu nr.4 m-a tinut intepenit pe rotita de scroll a mouse-ului,fara s-o folosesc insa.

Ai scos in evidenta niste trasaturi mai deosebite.

Textul este facut in C4D venind in diferite pozitii si etc. nu deschid C4D doar de dragu de a face semnaturi free.

• Upvote 1

Posted

Textul este facut in C4D venind in diferite pozitii si etc. nu deschid C4D doar de dragu de a face semnaturi free.

Corect,dar cum am si spus cu alte ocazii,ce faci tu cu bani,altii pot gratis.:)

Posted

Corect,dar cum am si spus cu alte ocazii,ce faci tu cu bani,altii pot gratis.:)

N-am cerut bani pentru o lucrare , am primit în tot timpul ăsta doar 5 euro adunați cu totul din partea a doi prietenii pentru că am fost alături de ei la orice problemă legată de forum/photoshop , n-am cerut bani pentru asistență în cadrul platformelor , am primit mesaje de genul „Cât vrei pentru aia , cât ceri pentru asta” și când am zis că fac gratis s-au mirat.

Posted

am primit mesaje de genul „Cât vrei pentru aia , cât ceri pentru asta” și când am zis că fac gratis s-au mirat.

Si nu e frumos?

Mie cel putin,imi place ca ma intreaba lumea treaba de zici tu...

Si cand le spun ''moca'',sunt gen...''Ceeee?''.:))

Eu nu le am cu IPB & Design,am ramas mai classic.

Si,stiu cum e sa-ti ia unul 50 RON pentru ceva ce puteai face si tu. (upgrade SW + HW)

Posted

nota 10+ sunt foarte frumoase + ca lucrezi si aranjat adica stii cum sa combini efectele nu le faci prea incarcate

- Mă tem că intr-o zi tehnologia va întrece umanitatea iar lumea va avea o generație de idioți !

Albert Einstein

:(

• 2 weeks later...
Posted

După ce mi-am reinstalat programele , am decis să fac niște creații „gratuite” . Le poate purta oricine !

1  2  3  4  5

6  7  8  9  10

11  12  13  14

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Din nou si din nou :)) Niciodata nu ma plictisesc, cand ma uit in portofoliul tau :) Mereu trebuie sa ma blochez la 2-3 lucrari la care ma holbez cate 4-5 minute

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

Frumos domnule ;) Te asteptam cu tutoriale :D Frumos blur , frumoase stockurile

de acum, o să îi dau +1 la fiecare tutorial, dacă o să facă.

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.