Jump to content

Adaugare Custom Profile Fields In Userinfopane

Go to solution Solved by gadeas,

Recommended Posts

Posted

Salutare PCT! Am facut un custom profile field staff warn, dar apare asa:

9i7awz.png

As vrea ca staff warn sa apara la fel ca Id membrus i restu. Si cum pot face ca Time online sa apara si el la fel?

Si mai am o intrebare, cum pot face ca atunci cand un membru devine super moderator sau se inregistreaza sa aiba direct staff warn 1? Standard, nu apare staff warn, trebuie sa ii setez eu 0.

• Moderators
  • Solution
Posted

La fieldu custom sub numele "Staff Warn" sau cum l-ai numit, apasa pe creion sa editezi fieldu si la:

Topic View Format?

Trebuie sa arate asa:

<dl class="pairsJustified">
<dt>{title}:</dt>
<dd>
{content}
</dd>
</dl>

Pentru timpu online, va trebui sa modifici direct in hook. Deschide cu un program sa editezi fisieru si cauta ( Nu mai stiu daca originalu este asa, deci cauta cu diferite metode, dexemplu cu bucata din start doar, fara codu HTML ):

$string	= ( $_data['author']['member_id'] && in_array($_data['author']['member_group_id'], $canUse) ) ? "{$text}: {$days}{$hrs}{$mins}{$secs}" : '';

Odata gasit, modifica cu urmatoru:

$string	= ( $_data['author']['member_id'] && in_array($_data['author']['member_group_id'], $canUse) ) ? "<ul class='pairsJustified'><li><dt>{$text}:</dt> <dd>{$days}{$hrs}{$mins}{$secs}</dd></li></ul>" : '';

Salveaza fisieru si instaleaza iaras hooku.

Pentru valoarea default ( Nu stiu de ce explic asta, ca nu credca vei reusi ), va trebui sa executi un cron-job la X minute/ore care sa seteze valoarea din "null" in "0" la fieldu X in baza de date. Numaru de la field il afli cand dai sa editi fieldu, iti apare sus in link la sfarsit:

=edit&id=15

In cazu asta numaru este 15. In baza de date in tabla:

ipb_pfields_content

O sa observi o coloana numita:

field_15

Acolo este valoarea de la acel field, default este gol ( null ). Cron-jobu va trebui sa verifice daca membru este in grupu Moderator sau Super Moderator si sai deie o valoare la coloana aia, daca nu e in grupu acela, sa lase coloana null. Asta este unica metoda care o cunosc in momentu actual, poate mai incolo cineva va scoate un hook pentru treaba asta, cine stie, pentru IPB 2.2 exista un hook care lasa sa setezi valoarea default.

• Upvote 2

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• Moderators
Posted

Daca nu sti SQL si sa setezi un cron-job, nu credca are rost sa iti bati capu. Nu pentru ca e greu, ci pentru ca lucrezi cu baza de date, si daca faci un pas gresit s-ar putea sa strici totu si doar va trebui sa pui backupu inapoi.

Tabla este:

ipb_pfields_content
  • Upvote 1

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

• 1 month later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.