+VladOcs Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Lucrez la un joc, si printre altele am facut un model high detail care o sa fie pentru prezentare, logo, coperta.Rol estetic.inca nu e texturat, doar au adaugat niste culori pe el sa se deosebeasca diferitele parti dar mie mi s-a parut ca arata fain, mai ales ca nu observi asa bine detaliile pana nu texturezi si randezi
+Vlăduț Rădulescu Posted October 5, 2014 Report Posted October 5, 2014 Încearcă o detaliere a acestei săbii. Însă ca și grafică arată foarte bine, felicitări pentru munca depusă!
+VladOcs Posted October 6, 2014 Author Report Posted October 6, 2014 Sa incerc o detaliere ? Imi poti traduce si mie?
+Vlăduț Rădulescu Posted October 6, 2014 Report Posted October 6, 2014 Sa incerc o detaliere ? Imi poti traduce si mie? Încearcă să-i mai pui un shadow alb pe partea întunecată sau o altă imagine pe un background alb pentru a o vedea ca pe o machetă.
Moderators gadeas Posted October 6, 2014 Moderators Report Posted October 6, 2014 Arata bine, dar lumina parca nu este destul e puternica pe sabie, sau posibil sa fie rau pusa? Nu ma pricep, dar mi se pare cam intunecat si praca a pierdut din calitate din cauza la slaba lumina, parerea mea, nu m-am ocupat cu lucruri de genu, poate chiar e ok luminozitatea. PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+VladOcs Posted October 7, 2014 Author Report Posted October 7, 2014 Am spus in primul post ca nu eu am randat-o, ci baieti care se ocupa de programare.Au randat-o pentru a putea vedea ami bine detaliile :)Am postat-o pentru ca mi se pare ca si randata slab arata bine.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now