Jump to content

Recommended Posts

Posted

V-ar placea sa va controlati telefonul mobil folosindu-va doar de miscarea mainilor, dar fara atingerea dispozitivului (ultrasunete)? Nu, nu folosindu-va de un truc/magie, ci doar de tehnologie. Cei de la Elliptic Labs si CEATEC in parteneriat cu Murata au realizat cateva experimente si au reusit sa introduca controlul prin ultrasunete pe un telefon mobil inteligent. Acestia au reusit sa faca swipe, sa se joace, sa navigheze si sa paroleze telefonul cu o semnatura invizibila folosind gesturile prin ultrasune intr-o suprafata de 180 de grade:

Se estimeaza ca vor fi lansate telefoane capabile de control prin ultrasunete pe la sfarsitul anului 2015 sau inceputul lui 2016.

Pe mine nu ma incanta asa tare ideea. Mi se pare ca este mai utila in prezentari, sau televizoare, nu in telefonul mobil. Voi ce parere aveti?

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

• Moderators
Posted

As vrea sa vad toata lumea pe strada cu mainile prin aer. O fi util, mai curat ecranu sau asta, dar eu tot nu imi imaginez lumea umbland pe strada dand din maini  :)) 

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.