Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salutare, am deschis o comunitate pe platforma IPB 3.4.6, dupa primele 24 de ore a aparut o eroare instant:

Vz6pBZr.png

La fel si cand intru in ACP.....

Habar nu am de la ce poate fi...sau cum s-ar putea rezolva, poate aveti voi o solutie. Multumesc anticipat!

• Moderators
Posted

O eroare instant. Daca asa si a fost, ca a aparut random, e posibil sa fie de la host. Altcumva, foarte ciudat sa apara o eroare in baza de date fara sa atingi ceva. Posibil ca daca am avea mai multe detalii, ar fi mai usor sa spunem exact de la ce poate fi.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Posted

E de la host... :) daca si gadeas zice , atunci inseamna ca e de la ei !

Sau Mai apare doar daca atingi ceva din ACP...faci ceva GRESIT!

Posted

nu puneti acceptu` doar pe " e de la host " se poate sa fie si de la " Group ( Grad ) " mie mi s-a intamplat sa fie de la grad " Moderators " am refacut gradul si a mers . acum .... "incarca sa stergi " history " si dai un refresh la pagina si vezii daca merge , daca merge este de la gradul " Administrators / Fondator  " ! 

• Moderators
Posted

Omu a spus ca i-a aparut o eroare instant. Daca nu atingi, nu se strica prin magie, doar daca nu a umblat altcineva fara sa stie el sau de la host :)

Oricum se pare ca a rezolvat sau a si uitat ca a intrebat despre problema.

PHP Developer - Not available for freelancing right now

Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.