Andrei S. Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 salut, ma puteti ajuta si pe mine sa mut logo-ul de pe centru in stanga, asa cum este normal? am incercat si singur dar nu am reusit. Iata ce am in CSS: #logo { float: left; margin-top: 40px; magin-left: 50px; } /* Text logo */ /*#logo a{ color: #fff; height: 64px; line-height: 12px; padding: 0 64px; font-weight: bold; font-size: 24px; font-family: "Trebuchet MS", Arial, Helvetica, sans-serif; display: block; text-decoration: none; }*/ Poza :
Moderators gadeas Posted October 15, 2014 Moderators Report Posted October 15, 2014 Nu se pune pe centru pentru ca in globalTemplate, bucata de: <div id="logo"> <!-- Continut pentru logo --> </div> Este baga intre: <div class="wrapper clearfix"> <!-- Continut precum logo, primary_nav, branding si inca un wrapper --> </div> Trebuie sa muti tot logo chiar dupa ce incepe: <div class="wrapper clearfix"> <!-- Logo aici --> </div> Problema care va aparea este ca: <div id="nav_wrap"></div> Contine meniul si searchu, acela trebuie inchis inainte de tot wrapperu, nu dupa. Si odata inchis asta, trebuie sa muti tot codu intre acel nav_wrap: <div id="primary_nav" class="clearfix"></div> <span onmouseout="this.style.opacity=0.6;this.filters.alpha.opacity=30" onmouseover="this.style.opacity=1;this.filters.alpha.opacity=10" style="opacity: 0.6;"> <div id="search" class="right"> Pe scurt, casa muti logo cum trebuie, trebuie sa umblu cum trebuie si cu grija. Cine a facut acel skin nici nu stia ce face, primadata a setat meniul si dupacea logoul chiar dupa acel meniu, a vazut ca este centrat si a decis sa lase asa pentru ca totu se vede ok si in mijloc pe rezolutia lui. Logo este bagat prea inauntru, si meniul este si el la fel. Poate kennzo stie mai multe detalii despre skin EDIT: Un o micuta poza cum am reusit sa fie totu ok: Poate te ajuta as rezolvi, poate nu. 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Moderators Courage Posted October 15, 2014 Moderators Report Posted October 15, 2014 Cine a facut acel skin nici nu stia ce face, primadata a setat meniul si dupacea logoul chiar dupa acel meniu, a vazut ca este centrat si a decis sa lase asa pentru ca totu se vede ok si in mijloc pe rezolutia lui. E facut de mine. Nu l-am centrat eu, dar nici nu ia mult sa gasesti cine de aici a facut-o , si stim cu toti prin ce metode.
Moderators Solution gadeas Posted October 15, 2014 Moderators Solution Report Posted October 15, 2014 Bun, dupa cateva incercari, am ajuns la concluzia ce-a mai buna, simpla si rapida fara sa muti ceva prin globalTemplate. In ipb_styles.css la: #logo { float: left; margin-top: 37px; } Modifica sa fie: #logo { float: left; margin-top: 60px; position: absolute; } 2 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now