Jump to content

Ce Parere Aveti De Fabrica De Discounturi?


robotboy

Recommended Posts

De cateva zile au aparut reclame la TV referitoare la fabricadediscounturi.ro, site ce ofera produse electronice (telefoane, tablete, etc.) la preturi foarte mici (la 50% din pret sau chiar mai mult). Produsele sunt asa ieftine incat miroase a teapa. A comandat cineva de pe aici ceva? Plata am inteles ca se face in avans, doar cu cardul. Suna dubios.

 

Va invit sa vizitati categoria: Cheat Codes a forumului, precum si: Cerinte de Sistem.

Link to comment
Share on other sites

99.9% fabricadediscounturi.ro da tepe. Trebuie sa platesti in avans, iar produsul "vine" in 3-4 saptamani, cel devreme. De asemenea, termenii si conditiile prezente la ei pe site precizeaza ca livrarea poata intarzia oricat doresc ei, iar daca cumparatorul renunta la comanda nu se mai returneaza banii.

 

Extras din termenii si conditiile de pe site (fabricadediscounturi.ro/termeni-si-conditii/):

 

7.3.10. Detaliile de livrare a produselor incluzand dar nelimitandu-se la timpul necesar livrarii nu constituie o obligatie contractuala din partea FABRICA DE DISCOUNTURI, fara ca vreo parte sa poata sa pretinda celeilalte daune-interese, in cazul in care oricare parte poate fi sau este prejudiciata in orice mod de pe urma incalcarii acestora.

7.6.2. Livrarile se vor efectua, in medie, in 3-4 saptamani de la incheierea campaniei. In cazul in care produsul va fi livrat cu depasirea termenului susmentionat, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, in termen de 30 de zile de la incheierea campaniei cu aplicarea prevederilor art. 7.7.3, caz in care, Clientul nu poate renunta la comanda.

7.7.3. In eventualitatea depasirii termenului de livrare indicat la art. 7.6.2, FABRICA DE DISCOUNTURI va informa Clientul prin E-mail, comunicandu-i acestuia noul termen de livrare estimate. Lipsa primirii de catre FABRICA DE DISCOUNTURI a unui raspuns din partea Clientului in termen de 3 zile lucratoare, se va considera ca accept tacit al acestuia pentru prelungirea perioadei de livrare. In toate cazurile in care Clientul isi exprima optiunea in scris pentru rezilierea contractului si anulare a comenzii, daca produsul a fost deja platit de acesta, FABRICA DE DISCOUNTURI nu va inapoia sumele platite conform art. 7.6.2..

 

Daca ai timp de citit, iti recomand sa arunci o privire peste articolele: http://www.zoso.ro/fabrica-discounturi/ + http://www.zoso.ro/update-fabrica-discounturi/ si http://www.arenait.net/2014/10/15/fabrica-de-discounturi-o-teapa-care-strica-increderea.html

Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti.

Cum pot sustine forumul?
Cumpara de la eMag folosind acest link.
--------------------
oG2BN9d.gifse1WdXd.gifQG6MtmI.gifRHYjDzD.gifG5p1wui.gif

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.