Jump to content

Recommended Posts

• Moderators
Posted

Nu mai am brush-uri, nu mai am resurse, nu mai am rendere, nu mai am nimic de cand mi s-a stricat hdd-ul. Iar borderul in cazul asta, intra in conflict cu textul de jos.. eh.. ma mai joc si eu cand mai prind  timp. :)

Posted

Nu mai am brush-uri, nu mai am resurse, nu mai am rendere, nu mai am nimic de cand mi s-a stricat hdd-ul. Iar borderul in cazul asta, intra in conflict cu textul de jos.. eh.. ma mai joc si eu cand mai prind timp. :)

Nu prea intră în conflict. Încearcă să faci într-un layer gol un stroke de 2 px alb pe soft light, folosind al doilea tool de sus în jos ;)
Posted

​Cu chestiile astea m - am jucat și eu puțin pe alte comunități .

Pe atunci foloseam PhotoScape , cât să nu deranjeze semnătura mea '' sofisticată '' .

Nu cred că mă mai '' pricep '' ... Mai ales că între timp , cunoștințele mele [ ce - i drept destul de vagi ] au fuzionat cu ideea de PhotoShop CS3 , CS5 , CS6 ...

Ce șanse am să te conving să mă instruiești și pe mine cât să reușesc cam ce poți face tu în momentul de față ?

• Moderators
Posted

Pai nu trebuie sa ma convingi cu nimic. Trebuie sa studiezi pe cont propriu. Ti-as fi dat niste tutoriale, dar nu le mai gasesc, cum sa faci un tag(signature). Dar mai important e sa intelegi notiunile de baza cand vine vorba de crearea unei imagini (depth, flow, lighting, compozititie ..etc).

Take a look: http://pctroubleshooting.ro/forum/83-tutoriale/

am vreo 4 topicuri cu tutoriale de semnaturi&shit.

Resurse nu mai am... cu siguranta... incercati si voi cu ce aveti :) (brush-uri, smudge, render sau alte resurse)

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.