Jump to content

Recommended Posts

Posted

Aici o sa postam creatiile sau mixurile sau remix`urile sau melodiile facute de voi daca ati facut vreuna sau macar daca ati incercat sa vedem ce ati reusit!

Am sa incep eu:Dj ZAp Intro disco max (Smeagoll mixx)

Vreau sa spun ca in discoteca din orasul meu piesa are foarte mare succes!

Dati`va si voi cu parerea!Melodia originala avea 2,39 minute iar acu e de 9.38 minute!

Am sa caut si originala si am sa o postez!Thx

• 1 month later...
  • 5 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Si DJ LOLEK va pregatit ceva nou pe 2008

Astept criticile voastre.Melodia Say Win are mare succes pe net ( intre tovarashi mei ) .Mereu vad la ei la status " DJ LoLeK - Say Win " .Asta ramane si la aprecirea voastra.Cat ce curand va fi pus si pe Pro FM Dance.Am trimis e-mail cu melodia si datele despre mine....

I have been on this forum since 2007

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

Posted

sincer sa`ti spun parerea mea care am fost dj vreo 2 - 3 ani e ca ...sunt cam naspeu adik bravo pentru inceput sunt bune e un inceput bun ...dar melodia trebuie sa mearga pe acelas ritm cu melodia cu care o remixezi la tine sunt prea multe stopuri si foarte mult se intercaleaza melodiile aiurea!Mai incearca si vei reusi ...!Bafta

Posted

Nustiu ce sa zic.Cele doua mi-se par aiurea dar aia cu Say Win este criminala:X:X.. Unchimiu este DJ in Soho Club Caffe . Si l-am rugat sa o pnu acolo si mi-a spus ca se accepta.Este dj de 7 ani ;).Nu vreau sa sufar dar a zis ca nu este perfecta dar se accepta.

Driving jill61-603505-albums-emoticons-pic45408-driving-smiley.gifBMW 318i and Dacia 1310 Sport

dsdsa.png

• 4 weeks later...
Posted

The winter este superba :X ! Iar cele doua :-? .. Acceptabile :P .

dsdsa.png

• 3 months later...
Posted

Ultima mea creatie.

DJ LoLeK - Fun

Nu este mix este facut de mine , nu este reusita.Din pacate schimb beat-ul.Nu raman pe unul fix.

Ce parere aveti ?

Si apropo :) Multi dintre noi ne credem mari DJ :)) ( nu o spun cu rautate)

Dar am luat si eu niste cunostinte despre muzica Dance si House .

Casa fi DJ inseamna sa iti placa muzica , si ce-a ce faci sa faci cu placere.Foarte multe persoane sunt DJ doar ca le place cum suna " DJ " isi fac radio-uri , mix-uri , dar degeaba . Daca nu faci cu placere mix-ul ...

dsdsa.png

• 6 months later...

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.