Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dupa cum spune si titlu vreau sa fac si eu un sistem de administrare al serverelor de Counter Strike. Am vazut pe mai multe site-uri ca il poti face cu Linux, Apache, MySql si PHP in CentOS 5.3 si mi se pare destul de complicat ... Daca se pricepe cine sa imi spuna pas cu pas va rog.

Model: icp.infectati.ro

Ceva gen asa, si cand dai click pe "cumpara -> vip, slot etc." sa se bage automat pe server, si sa poti dona. Mai este un meniu dar nu merge fara cont...

Posted

http://i.imgur.com/8S3d3S3.png

Foarte interesant faptul ca nu cripteaza parolele > oricine cu acces la baza de date le poate vedea.

Nici nu am abservat asta =)))))) Daca ar fi valide parolele ar fi minunat :)) ( dupa ce te inregistrezi iti poti schimba parola sa nu fie asa complicata )

P.S Cum ai facut ca sa dispara cenzura :-? ?

Posted

Pare o platforma facuta de ei sau o modificare a unui CMS.

Nu se gaseste pe internet  un CSM gata facut ? :)) Nu imi trebuie sa fie complicat cum este al lor vreau doar sa iti poti cumpara singur adminul si sa iti apara datele despre cont ..

Please sign in to comment

You will be able to leave a comment after signing in

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.