+Cjb Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 ce inseamna asta..am placa de baza cu 2 nuclei?? dar am avzut dekt 1 procesor in pc? Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 probabil vrei sa zici ca placa ta de baza suporta procesoare dual core (adica procesoare cu doua nuclee) in poza task manager atasata de tine apar ambele nuclee. Ai un singur procesor care are doua unitati de procesare -> 2 nuclee. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+PAUL-XX Posted November 17, 2007 Report Share Posted November 17, 2007 daca ai cu doua nuclee trebui ssa iti functioneze ca la mine,daca nu atunci inseamna ca placa de baza este facuta sa suporte dual core dar tu sa ai doar procesorul de un singur nucleu.sper sa ca sti ca sunt procesoare si cu nuclee de 4 procesoare facute. daca ai dual core cum am si eu trebui sa iti arate ca in urmatoare poza uitate in dreptul graficului meu si ai sa vezi la ce ma refer. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Cjb Posted November 18, 2007 Author Report Share Posted November 18, 2007 da....asa am si eu.....dar ami am 1 intrebare...... asta inseamna k am 2 procesoare??? sau unul singur?...k at knd lam desfacut nu era dekt unul...si este de 3000 Mhz.... a si inka ceva...u de kt ai procesorul??? Quote " N-am, pleacă ! " Link to comment Share on other sites More sharing options...
+Smeagoll Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Reppy ....dual core este un procesor dar are 2 neclee...adik lucreaza ca si doua procesoare dar defapt este doar unul....ce nu ai inteles? Nu incepeti cu off`topicul Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts