+robotboy Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 Tocmai m-am uitat peste dar acolo nu este specificata nicio data din momentul in care dispozitivele vor incepe sa primeasca actualizarile. Deci, stie cineva cand (data) apare update-ul la Android 5.0? Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem.
gaby Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 Nu exista o data oficiala deocamdata. Se presupune/stie ca Motorola si HTC vor fi primii (dupa dispozitivele Nexus) care vor primi update-ul. Motorola se pare ca va primi update-ul inca din luna noiembrie a anului curent pe o parte din telefoane, urmand ca din luna ianuarie 2015 sa primeasca update-ul si celelalte telefoane (produse tot de Motorola), in timp ce utilizatorii de HTC vor primii Android 5.0 incepand cu luna ianuarie-februarie 2015. Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
+GodsOtherHand Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 pai htc e printre primii sau impreuna cu restul.. ca ianuarie-februarie e tot 'din luna ianuarie' love is a verb Love is a doing word
gaby Posted October 21, 2014 Report Posted October 21, 2014 Nu m-am exprimat eu bine. Am adaugat o paranteza : urmand ca din luna ianuarie 2015 sa primeasca update-ul si celelalte telefoane (produse tot de Motorola). Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. --------------------
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now