+robotboy Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Tocmai m-am uitat peste dar acolo nu este specificata nicio data din momentul in care dispozitivele vor incepe sa primeasca actualizarile. Deci, stie cineva cand (data) apare update-ul la Android 5.0? Quote Ultimul meu topic interesant: Ce este un laptop Nova? Vizitez des sectiunea de Cerinte de Sistem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Nu exista o data oficiala deocamdata. Se presupune/stie ca Motorola si HTC vor fi primii (dupa dispozitivele Nexus) care vor primi update-ul. Motorola se pare ca va primi update-ul inca din luna noiembrie a anului curent pe o parte din telefoane, urmand ca din luna ianuarie 2015 sa primeasca update-ul si celelalte telefoane (produse tot de Motorola), in timp ce utilizatorii de HTC vor primii Android 5.0 incepand cu luna ianuarie-februarie 2015. Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
+GodsOtherHand Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 pai htc e printre primii sau impreuna cu restul.. ca ianuarie-februarie e tot 'din luna ianuarie' Quote love is a verb Love is a doing word Link to comment Share on other sites More sharing options...
gaby Posted October 21, 2014 Report Share Posted October 21, 2014 Nu m-am exprimat eu bine. Am adaugat o paranteza : urmand ca din luna ianuarie 2015 sa primeasca update-ul si celelalte telefoane (produse tot de Motorola). Quote Te-ai inregistrat? Ne-ar placea sa te prezinti. Cum pot sustine forumul? Cumpara de la eMag folosind acest link. -------------------- Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts