+Constantin Lucian Luca Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Am gasit o mica problema dupa ce am rezolvat problema cu logarea rapida, acum campul din dreptul "Topic Title" este foarte lung, uitati o poza: Puteti sa imi spuneti cum o fac sa fie normala? Multumesc anticipat! Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Nicolae Bajenaru Posted October 22, 2014 Report Posted October 22, 2014 Ce tema folosesti , as vrea si eu aceea tema imi poti face si mie rost de ea?
+Constantin Lucian Luca Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Nu pot sa o dau am muncit la ea ,ceva timp. Iti dau o tema care arata aproape la fel. Uite o imagine: Si uite un alt link de download: Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators Solution gadeas Posted October 22, 2014 Moderators Solution Report Posted October 22, 2014 Pentru a rezolva problema va trebui sa stergi ce am spus in celalalt topic, nu observasem ca modifica si acolo, deci in ipb_styles.css cauta: .ipsField_primary input { font-size: 18px; width: 100%; } Si modifica cu: .ipsField_primary input { font-size: 18px; } Odata modificat save, si in boardIndex este un template numit: gfx_login_sidebar In el cauta: <input id='ips_username' type='text' class='input_text' name='ips_username' size='25' tabindex='0' /> Modifica cu: <input id='ips_username' type='text' class='input_text' name='ips_username' size='22' tabindex='0' /> Si dupa cauta: <input id='ips_password' type='password' class='input_text' name='ips_password' size='25' tabindex='0' /> Modifica cu: <input id='ips_password' type='password' class='input_text' name='ips_password' size='22' tabindex='0' /> 1 PHP Developer - Not available for freelancing right now Daca ai de gand sa postezi la categoria IPB, nu uita sa citesti regulamentul: Link regulament
+Constantin Lucian Luca Posted October 22, 2014 Author Report Posted October 22, 2014 Multumesc foarte mult,acum arata normal. Recomand cu incredere HZone Romania - Webhost Calitate Maxima
Moderators Dan O. Posted October 22, 2014 Moderators Report Posted October 22, 2014 Ce tema folosesti , as vrea si eu aceea tema imi poti face si mie rost de ea? Intrebarea asta puteai foarte simplu sa o adresezi pe privat. Aici esti offtopic.
Recommended Posts
Please sign in to comment
You will be able to leave a comment after signing in
Sign In Now